Vai millaisia muutoksia olisi tarjolla minussa... piti oikein alkaa tätä itsekin miettimään.. mutta onhan niitä, paljonkin!

Liikkuminen, kaikiessa muodossaan, on helpompaa. Olen ketterämpi, notkeampi ja nopeampi. Hengästystä ja hiostumista joutuu hakemaan enemmällä työllä, myös kestävyys on parantunut vaikken ole sitä kehittänyt mitenkään kuntoilemalla..Portaita menee helpommalla ja mäkien kiipeily ei ole tuskaa. 

Olemuksen pienempi muoto mahdollistaa ihan fyysisen mahtumisen paremmin.. bussin penkkiin, turvavöihin, erilaisiin paikkoihin ja laitteisiin.. ja samalla tiivistyminen on mahdollistanut uudet asennot! Ennen mun läskireisillä ei kauheesti istuttu kintut ristissä, nykyisin istun hyvinkin paljon niin.. samoin risti-istuntaan on helppo taipua entisen hankalan sijaan.. ihan kaikkialla ja kaikessa nuo uudet asennot pätee.. 

Hikoileminen: vähentynyt paljon, samoin punahtuminen - toki hiki tulee kuumalla, mutta en samalla tavalla valu enää kuin esim. viime vuonna..

Mieliala: mä en voi kyllä siinä sanoa nähneeni tai kokeneeni muutosta.. mielialat on mitä on, mutta tietynlainen itsevarmuus on voimakkaampaa. Uskallan olla esillä paremmin ja uskon sulautuvani paremmin kanssa kulkijoihini ja kun en enää olekaan aina se joukon suurin se luo turvaa. Ja liikkuminen yksin ei pelota samalla lailla: tiedän, että kun laittaudun ja pukeudun oikein näytän ihan ookoolle ja siinä mielentilassa mua ei pysty lannistamaan kenenkään mulkoilut tai sanomiset: mulkaisen ja sanon aika kipakkaan takaisin, jos sille tuntuu.

Hmmm.. Kengät: kengän koko on jollain tapaa pienentynyt; joko koska kaikki turvotukset on vähäisempiä tai sitten jalka on laihtunut, en tiedä, mutta sirommat kengät menee paremmin kuin ennen.

Jossain vaiheessa mulla oli paljon kipuja lonkissa, polvissa ja jaloissa ylipäänsä, varsinkin rasituksen jälkeen. Nyt kivut ovat poistuneet, joskin tilalla on selkäsärkyä, joka johtuu kropan uudesta painopisteestä ja selän suoristumisesta.. eli jos hyvää, niin huonoakin.. selkä kipu on saatanasta.

En koe olevani energisempi tai kaipaavani vähemmän unta: olen edelleen samanlainen unikeko ja tarvitsen lepoa paljon - luonne vika :P Mutta kun touhuan, mitä hyvänsä, jaksan painaa pitkään ja väsymättä.. eli siinä mielessä kyllä muutoksen huomaa. En myöskään ole huomannut nukkumisessa mitään eroa; että nukkuisin sikeämmin tai paremmin - mulla on mielettömät unenlahjat olisin sitten vaikka alipainoinen..

Tässä nyt ainakin, mitä tuli ihan heti ekana mieleen.. pienempiin vaatteisiin mnahtuminen on toki kuin ihme: kohta pystyn hankkimaan jotain jo muualta kun "lehmäosastoilta", uskon näin. Ja hienointa on se, että JOUTUU kaupassa sovittaessaan todeta, että hei, tää on LIIAN ISO pakko hakea pienempi.. Mulla on tosin aika sokeapiste noissa asioissa vielä: se on automaatio, että etsin aina sen kaikkein suurimman koon ja en edes mieti, että mahtuisin ehkä pienempäänkin vaan aina se on sen isoimman kautta mentävä.. 

Ehkä kaikkein ihaninta on, että olen alkanut tuntea itseni "suloisen pieneksi" mieheni rinnalla, joka on itse mitoissa 188/82. Mies saa kietaistua kätensä ympärille mennen tullen (kai se aina on jotenkin ne saanut ahtautettua, mutta nyt se on erilaista..) ja voi rutistaa paljon lähemmäs, kun ei ole niin paljon massaa välissä..

Nautin tästä letkeydestä ja notkeudesta.. enää en LYLLERRÄ vaan kävelen! Ja voin jopa kävellä rivakasti, eikä tule sellainen olo, että tukehtuu.. ja kun kropan keskiosa on huomattavasti pienentynyt, niin omaa vartaloaan myös käyttää kävellessä ihan eritavalla.. lanteet keinuu luonnollisemmin.. meneepä omituisiksi nää jutut 

 

Joo.. sitten, koska nyt seurailen sapuskoitani hetken, niin tässäpä päivän syömiset:

3 hapsua (á 10g), becel 60 ja 6 siivua kadett 10

100g mansikka jugua

2 kp maitokahvia

tonnikala-feta-perussalde (sis. öljyä, pippuria ja suolaa)

1kp kahvia maidolla

180g broiskun rintafilettä ja perussaldea+55g fetaa

2 hapsua becelillä + lasi light limua

100g uuni ranskiksia ja 3 kevyt 10 nakkia +light limua lasi

Aikalailla evästä, mutta uskon silti olevani aika hyvillä numeroilla sekä kaloreissa että protskuissa

Mielenkiinnolla odotan seuraavaa virallista punnitusta..