Sairaalloisesta vaikeaan ja vaikeasta merkittävään. Wuhuuu! 

 

Tosin täytyy sanoa, että tuo merkittävästi lihava kuulostaa tosi pahalle. Todella ällölle ja suuren suurelle ihrakasalle. Merkittävästi - huomattavasti.. huomattavasti on parempi. Huomaa, että on lihava.

 

Inhoan koko sanaa lihava. Se on jotenkin niiin merkitsevä. Leimaava suorastaan.  Vaikka pitäisi ajatella sitä vain adjektiivina, samoin kuin laihaa tai hoikkaa tai lyhyttä.. mitä tahansa. Mutta sanalla lihava-lihavuus on todella negatiivinen kaiku. En nyt jaksa, kerkeä tätä asiaa syvemmin kaivella.. töihin pitäisi mennä, vaikka en mitenkään jaksaisi.. karmea väsymys, vaikka viikonloppuna otinkin paljon aiottua rauhallisemmin.. nukuinkin mukamas.. mutta silti olen ihan loppu. Taitaa olla niin henkistä tää, ettei mitään... huoh.

 

No jaa.. piti lähinnä vaakailun tulos ilmoittaa. Kokonaissaldo pudotettuja nousi 76 kiloon, 700g miinusta tällä viikolla. Eilen kävin vaa'assa illalla ja olin kevyempi kuin nyt aamulla, mutta se otetaan mikä vaa'assa seisoo. BMI tippui VIHDOIN alle sen 35. Rehellisesti en koskaan uskonut, että näin voisi käydä.. isoimmillani BMI oli kuitenkin liki 60. Mutta kohti sitä 31 jatkan, parasta olisi jos se joskus alle 30 menisi, mutta realiteetit tassuissa alaspäin...

 

Nyt hyvää viikonalkua kaikille.