Omien läskieni siis. Muut hoitakoon ja huolehtikoon ja rakastakoon ja vihatkoon omia läskejään.. Mutta mä keskitän kaiken energiani siihen, että inhoan itseäni. NIHN!

 

Tuomiopäivä koitti elloksen paketin muodossa...

 

Musta mekko: aivan sikapieni. Mun pikkusisko ahtautui siihen juuri ja juuri, eikä ole kyllä normisti kokoa 44 tai edes sinnepäin. PÖH! No, sisko sai kauniin mekon: se meinaan oli kaunis.

Espritin ed-mekko: lanteet menee, vyötärö menee, mutta nää tissit... napit sai tungettua kiinni epätoivon vimmalla ja lopputulos näytti ihan kamalalle. Eli perseensuti. Tungen sen kaappiin odottamaan, että rinnanympärys pienenee.. ja jos ei. niin kai sille ostaja löytyy... kiukuttaa tietysti... Vika ei ole liian pienissä vaatteissa, vaan liian isossa minussa.

Toi musta neulejuttu meni ja oli oikein passeli.

Musta huppari... ai REILU???? No hoh hoh... se ole reilua nähnytkään.. mulla on samankokoisia huppareita ja ne on niinkuin reiluja.. tuo meni silleen naftisti kiinni ja oli sika lyhytkin... HUOH.

Uikkari... Liian isot tissit.. mutta saa kelvata... Onhan ihan OK käyttää uikkarin päälle pukemiseen 15 minuuttia ja purkillinen öljyä, et saa sen liukumaan ylös saakka??? Muuten se on ihan okei.. ainakin tarpeeksi tiukka vrt. entinen...mutten ole ihan tyytyväinen.. olisin toivonut sen olevan mekkomaisempi.. nyt joutuu kaikki kansa kohtaamaan mun karmeat reiteni.. otan osaa!

Valkosta paitaa en ole viittinyt edes kokeilla vielä, kun tuntuu, et hermohan siinkin menee.. se varmaan on sit liian kiree lanteilta tai jotain... OHHOH.

Mut alaosastot sopi.. jee jee... Ihan ok kuljeskella pikkuhousuisillaan??? 

 

Voi että nää läskit riepoo mua joskus ja hitsin vitsin miljoonasti!!