Joo o.. kroppani teki eilen illalla sellaisen lakon, ettei mikään mennyt alas kun pakottamalla ja tuli suihkuna takaisin ylös, sydän hakkas ihan epärytmissä ja päätä särki niin, etten tiennyt pelkäänkö että kuolen vai etten kuolekaan.. Söin lautasellisen muroja ja oireet kaikkosivat hiljalleen - ja tänä aamuna olo oli ihan eri kaliiperia. Eli se siitä. Päätin, että koska sain itseni irti kaikenlaisesta mieliteosta jo ja kroppakin putsaantui, niin palaan kiloklubin pariin - lasken kaloreita ja laihdun siten. Varmasti käytän nutreja aterian korvikkeena, jos ne alkaa menee taas alas. Ja muutenkin painotan edelleen proteiineihin.

 

Ruoka maistui suussa ihan kamalalle. Kaikki vähäänkään rakeinen oli kuvottavaa, kaikki neste alkoi etomaan.. eilen korvasin nutri päivällisen kanalla ja perussalaatilla, jossa oli salaattia, kurkkua, tomaattia ja fetakuutioita. 

 

Jos pystyn normaalilla kalorin vähentämisellä laihduttamaan sen puoli kiloa viikossa, niin hyvä on. Mutta sinne siis.  

 

Tällä hetkellä tomaatti on suosikki. Ja sitten tulee parsakaali. Ja mansikoita tekis mieli vesimelonin ja ananaksen kanssa. Äipällä on jussiksi raparpereja - en ole ihan varma vielä, meneekö ne alas raakana, mutta ainakin kiisselinä kyllä. Ja punaisia KARVIAISIA haluaisin. Mitkä ei mene yhtään on banaani, omena, porkkana, päärynä..muuta ei tule mieleen, se kurkku kammokin jo katosi. 

 

En jaksaisi enää odottaa yhtään kirurgin tapaamista - tahdon nyt heti sinne ja päästä taas eteenpäin tässä projektissa. Kaikenlaiset ajatukset edelleen pyörii päässä, mutta kuten mulle sanottiin: jos en osaisi pelätä tätä yhtään ja se ei pohdituttaisi mua, niin en todennäköisesti olis harkinnut tätä riittävän kauan.