No niin, nyt se sitten on täällä. Kirje. Ja laskut. Ohjeet. Koko paketti.

Laskuja on kaksi. Toinen on 900 euroa ja toinen 11 613,50 euroa. HUH. En ole rehellisesti sanottuna noin isoa laskua ennen eläissäni saanut.. mutta kerran se kirpaisee ja siitä alkaa uusi elämä. 

Kirjeessä oli ohjeet menoa varten. Tärkeää on käydä suihkussa ennen sairaalaan menoa, poistaa kynsilakat ja olla syömättä edellis illasta kello 24.00 saakka. Mulla siis tulee 13 tunnin "paasto" jonka aikana ei saa juoda edes vettä. Ei jauhaa purkkaa, ei mitään. Huih. 

Paikalla sairaalalla on oltava kello 13 ja leikkuu aika on kello 15. Olen jotenkin kamalan jännittynyt nyt, kun tiedän konkreettisesti ajan, paikan.. kaiken!! Mietin jo, millä menen sinne.. mahtaa olla hassua esim. bussissa matkata ja tietää määränpäänsä.  Kukaan muu ei tiedä... tekee mieli varmaan kertoa kaikille vastaantulijoille... 

 

Juu..että sellaisia...Aamulla jo 11 aikaan hippaisin postilaastikolle, vaikka tiesin, ettei se posti siellä vielä ole. Sitten mentiin metsään samoilemaan, pari tuntia tassuteltiin ympäriinsä.. ei mitään hikiliikuntaa, mutta pieni hiki ja sain aikaan vapisevat jalat. Johtunee paljonkin tästä rankasta dieetistä. Kotiin tultua vetäisin puolet proteiinijuomaa, aamulla meni toinen puoli. Fiilis ON nälkäinen tänään, mutta aika pirteä. Ei ihan vapinaa ja tärinää ja palellusta ja muuta niinkuin edellispäivinä.. Uskoisin, että nuo proteiinijuomat auttavat mua tässä hommassa. Ja lasken päiviä.. en tosin enää tiedä mihin.. leikkaukseen? Enen loppumiseen? Mihin? Täytynee kai lopettaa laskeminen 

 

Tulis jo lauantai..tahdon vaa'alle! Kerrankin näin päin. Eilinen välipunnitus ei oikeastaan sanonut juuta eikä jaata mihinkään suuntaan... viimeksi nutraillessa on mennyt ekana päivänä jo parisen kiloa, nyt on aivan eri tahti..en tiedä miksi. Ei eilen kamalasti antanut voimaa, mutta toista kertaa ennen lauantaita en aio pompata - tulkoon se pettymys sitten kerralla, tai ilo.. mitä tuleekaan. Uskon edelleen, että paino tuosta alkupainosta tippuu parisen kiloa. Ja ensi viikolla sen saman..sitten olenkin siellä minne tähtäsin... jei! 

 

Tänään menen kosmetologille hemmottelemaan naamaani..hieman sitä ja tätä ja karvojen värjäys ja vahaus.. ihanaa. Tulee taas naisellinen olo, kun ei parta rehota ja viikse villiinny..no ei vais. Mut karvat on kalpeet kun lakanat.. kuka ihme onkaan keksinyt luoda nais ihmiselle valkoiset ripset ja kulmat???