Kuulumisia aloin kirjoitteleen, vaikkei niitä sen suuremmin olekaan tarjolla.. painon kanssa junnaa, mitään ei tapahdu ja varmaan aikalailla omakin syy.. pitäs juoda enemmän, syödä proteiiniä ja vähentää taas hiilareita.. Joulun tulo ei varmaan tätä asiaa helpota, mutta jos nyt ennen joulua saisi aikaiseksi miinusmerkkisiä lukemia. Syytä olis.

Jännä on silti, että vaikka ei paino olekaan niin tiuhaan tippunut, ei vaatteiden isoksi jääminen ole loppunut. Joko ne on venyneet ihan huolella kaikki, tai sitten on menossa se vaihe, kun kroppa pienenee vaikka paino ei.. omituista. 

Siivosin vaatekaapin tuossa ja heivasin kaikki istumavammaiset ja isot pois. Jäljelle ei kovin paljoa vanhoja jäänyt ja toki jouduin taas tilaamaan uusia kledjuja..perus arki käyttöön.. onneksi sattui oleen elloksella kivat alet menossa..200 eurolla sai aika läjän, jos ne viel natsaa, niiin hyvä. :)

Tämmöisiä tuli tilattua, jos ketään kiinnostaa:

 

  

  

 Hyvin perussettiä. Tuo hihaton mekko on ehkä kaikkein vähiten mua, mutta toisaalta se saattaa olla jotain, päälle hyvin istuessaan, mille menetän sydämeni. Tuntemattomat ovat tieni...

 

Viikonloppuna olen menossa tyttöjen (naisten) kanssa pikkujoulureissulle, enkä tiedä mitä päällensä laittaisi... hankin joku aika sitten Shopninkalta aivan ihanan mekon..se olisi yksi vaihtoehto.. muitakin on.. ja huomenna haen mun Evansilta tilaamani saappaat postista (tai niiden ainakin oletan olevan postissa, kun siel joku paketti kerta on..) ja jos ne on jees, niin nekin on vaihtoehto..jonkun asun kanssa.. Tämmöiset hankin kokoa 8;

 

Tietäs viel, et onko noissa kuinka korkee korko..?? Toivon, ettei kamalan paljoo yli 6cm. Muuten muutun vielä isommaksi kun olen - pituudeltani ainakin..

Huominen olisi töitä vielä ennen viikonloppua ja sitten vielä maanantai ennenkuin menen tiistaina sairaalaan ja fes-leikkaukseen.. ensi viikko meneekin sitten varmaan lepäillessä ja päätä parannellessa...ja jokusen viikon päästä alkaakin sitten jo joululoma ja lähdemme Hollantiin. Odotan.. 

Tämä vasta ollut loma oli miniloma..arjesta pakoa ja kotipuuhia.. sain siivottua todellakin sen vaatekaapin ja hiukka muutoinkin fiilailtua tätä kämppää.. kävimme kylpylässä kullan kanssa ja vietimme muutenkin ihanan päivän.. olin tyttöjen iltaa viettämässä perjantai iltana ja baarin dj sattui taas olemaan astetta parempi ja sai tanssilattialla kuluttaa koko illan ja yön... Isänpäivänä kävin isäni luona syömässä ja kakulla ja aikaa viettämässä.. tiistai oli lomani tylsin päivä kun joutui aamusta herään liian aikaseen lekuriin ja sitten juoksentelin asioilla.. Olen etsinyt sopivaa akvaariota, josta perustaa sammakkotankki (afrikkalaisia mini kynsäreitä kaipaan..) ja akvaarioliikkeitä kierrellessämme päädyimme vihdoin ostamaan perhoskirjoahvenia 5 vaavin lauman, joskin yksi niistä ei selvinnytkään.. mutta neljä on jäljellä, oikein ihanaa, vilkasta pikku fisua.. Tovotaan parasta, että ovat kaksi pariskuntaa ja saamme vauva-uutisia ajan ollessa sopiva :)

Vaan nyt jos menisi suihkuun ja pikkuhiljaa kohti petiä.. huomenna olisi aikainen aamuvuoro ja tällä viikolla on tullut valvottua aivan liian myöhään, aivan liian usein ja aamuheräämiset on muuttuneet vaikeimmiksi loppuviikkoa kohden.. Onneksi on kuitenkin huomenna perjantai!!