Viimeisiä kesäkuun hetkiä - omituista!  Mutta mä ainakin omalla tavallani kaipaan jo syysruskaa ja ihanan raikkaita aamuja... mulle vaan nää helteet ei sovi! Tänään sain itsestäni irti naamakarvojen värjäykseen raahautumisen verran ja ... siinäpä se. Aika unilinjalla on menty - myös jussin univelat lienee vaikuttavat. 

Juhannus oli ihan mukava; pelattiin, juotiin ja syötiin.. söin liikaa JOTAIN ja sain taas kamalan kipukohtauksen lauantaina - ambulanssi kävi paikalla ja sain tarvittavan avun. Nyt yritän ahkerasti päästä läpi terveysasemalle, jotta voisin tutkituttaa itseäni paremmin, että mikä siellä on ja miksi saan kohtauksia. Vitaalit yleensä OK ja maksa-arvoissakaan ei suurimpia muutoksia koskaan näy, sen perusteella sen ei pitäisi olla sappikivet, mutta sappitiehyet tai jotain sanoivat ne viimeksi päivystyksessä.. mene ja tiedä.

Tänään en ole kovin kiltisti syönyt, jäätelöä pääasiassa - typerää, mutta huomenna taas palaan asia linjalle ja jos tässä saisi muutaman kilon vielä ennen lekuria pois, niin hyvä. Tai ettei paino ainakaan nousisi tästä.

 

Mainitsin äidilleni mahdollisesta leikkauksesta. Hän ei ensinnäkään tiennyt mistä on kyse, sanoi vain, ettei se varmaan laihtumaan auta sekään, että pitäis vaan liikkua ja syödä oikein.. niin hän on saanut 3 vuoden aikana pois 8 kiloa.. hoh hoh... niimpä niin.. luuli, että leikkaus tekee mulle sen, että mun ruoansulatus alkaa toimimaan 150% ts. saan juosta vessassa koko ajan.. umm.. no selitin sitä sitten ja äippä totesi, että et sä siihen kuitenkaan sitten ole tyytyväinen kun et voi ähmiä ja mässyttää... Luoja, mun äiti on... ihana... näissä painoani koskevissa asioissa - vaan itse tiedän paremmin ja en ala asiasta jauhamaan - menen, näen, koen ja näytän metodilla liikun..