Reissusta palattu, jo melkein viikko sitten, mutta olen liihotellut siellä täällä ja ollut ihan muissa maailmoissa... kaikenlaista liikkuu päänsisällä, mutta suustahan ei mitään saa sanottua... hurjiakin ajatuksia ja mietin, pitäisikö aloittaa taas lääkkeet?? Katsellaan, tää joko menee tästä tai sitten ei mene.. en tiedä..

Landella oli jokatapauksessa ihanaa  Uin paljon ja tein kaikkea muutakin kivaa, vähän vähemmän urheilullista kylläkin.. jos ei penkkiurheiluksi lasketa lautapelejä ja korttipelejä... Fyysistä liikuntaa sain puutöitä tehdessä.. halkoja pinotessa ja halkoessa.. 

Muutama kuvatuskin aiheesta tässä..

'

Viime viikolla jäi vaaka välistä ja tällä viikolla sitten kävin.. tulos ei mitenkään päätä huimaa, vajaa kilo 2 viikossa, mutta syytä on itsessään.. olen ollut aikamoinen juoppo lähiaikoina ja laiskakin vielä..kukapa sitä krapulassa mitään jaksaisi... ja syömisissäkin olisi taas parannettavan varaa.. mökillä meni grilliruokaa ja sipsejä yli tarpeen..nyt pitää tiukentaa linjaa taas ja katsella tarkemmin ruokailujaan..

Yli 40 kiloa on kuitenkin saatu pois leikkauksesta ja 11 viikon ajalle tavoite olisi sitten se viidestäkympistä uupuva 9.9 kiloa.. ei taida ihan osua ja upota, mutta aika likelle pääsen tavoitettani.. toiselle vuodelle jää urakaksi noin 25 kiloa ja sen laihempaa ei musta koskaan varmaan tulekaan..

Mutta joo..eipä tässä lätisytä sen kummemmin..jos menisi sohvan nurkkaan murehtimaan maailmaa ja yrittäisi reipastua iltaa, huomista..jotain..kohden, että saisi aikaiseen soitella pienen kummityttönsä äidille ja sopia treffejä ja kinuta mukaan myös toinen ihana ystävä Jasu-nasu.. Olette ystävät rakkaan mielessän kovasti. Kummitytön tuliainenkin vielä lojuu kaapissa ja kummikehys myös.. huoh hoh..