HIPHEI.. olo on oikein hyvä. Rohisee vielä siellä täällä, mutta muuten. Pirteä ja terveenpuoleinen. Jippii. Huomenna olisi taas työpäiväkin..ei hullumpaa. =)

 

Tänään kävin taas uimassa ja jälleen se vaan oli niin ihanaa, ja fiilis sen uinnin jälkeen samoin. Kaverin kanssa puhuttiin, kun on niin väsynyt ja silti niin pirteä samaan aikaan.. Liikunta on..ihanaa. 

Kessu asiaa: eilen meni 1, puolikas. Tänään on mennyt 1, melkein kokonainen. Yritän siis poltella vajaita, enkä viimoiseen henkoseen saakka..sekin auttaa asiaa.. 18 jäljellä..voi huimaa.

Sain tänään s.postia Terveystalon Tarjalta. Kyselin mm. eneilyasiasta..vastauksessa luki näin:

ENED tai VLCD on tärkeä kahdestakin syystä:  muutaman kilon painonpudotus helpottaa leikkausta teknisesti ja valmistaa sinua leikkauksen jälkeiseen ateriarytmiin.  Dieetin toteutus sinänsä on vapaamuotoinen eli emme edellytä mitään tiettyä systeemiä, olennaista on syödä pieniä annoksia noin kuusi kertaa päivässä.  Olet tosi hienosti saanut kiloja pois jo nyt, lisäpudotusta tervehdimme ilolla :)

 

Hui.. eli siis vaikka tuossa ei mitään tiettyä systeemiä ole, niin jonkinlaisen systeemin rakennan tuon ympärille.. Syön muutenkin useasti, ja pyrin niihin pieniin annoksiin..kaloreita laskien nuo kaikki tulleet tutuiksi siinä mielessä.. mutta.. koska epäilen omaa sitkeyttäni ja jaksamistani olla pelkillä pusseilla..joskos sitten alan tässä ihan pian osanutraamaan.. korvaisin 1-3 ateriaa/pvä ja niiden lisäksi proteiinipitoisia juttuja ja hiilarien vähennys..erityisesti leivän! Sen syöminen leikkauksen jälkeen kun on hieman kyseenalaista - riippuen omasta kunnosta.. mutta yllättävän moni kuulemma luopuu leivästä suht pian, koska se ei enää sovi samalla tavalla..Sen näkee sitten.

Painoa haluaisin vielä ainakin 5 kiloa pudottaa..

Nyt odotan kauheasti niitä labrakokeiden tuloksia.. joskos ne ensi viikolla olisivat valmiit..