Hellurei ja helliä tunteita... suklaapupuja.. voih!

 

Mutta mutta... piti mun vain päivittämäni pikaisesti kuulumisia.. Vaakailut on ihan pois suljettua nyt, kun on tässä ollut.. laivareissua ja kaikenlaista ja nyt pääsiäinen ja ohhoh hoijjaa.. Kävin toki mulkoilemassa tässä joku päivä ja olihan siellä komiat 800g plussat, vaan hip hei ja hoh hoijjaa.. mitäpä niistä. Ensi viikolla teen ryhtiliikkeen, kun loppuu nää pyhä ja bilehilettelyt.. Ottaisin sellaisen oikein kunnon protsku viikon ja rasva viikon.. 

Stokis tuli taas nähtyä viikko sitten ja olihan reissu... itse nukuin koko reissun aikana ehkä yhteensä pari tuntia, muutoin olin koko ajan hillumassa ja rilluttelemassa.. matkaseura oli hieman väsyneempää, vaan mitäpä siitä.. sosiaaliperhonen löysi itselleen huippu seuraa :)

Pääsiäistä vietän äipän luona.. oikea tyttöjen miiting.. mikäs sen rentouttavampaa.. On tässä ollutkin yläpää rintamalla ihan hirveetä aallokkoa..kaikkee väliltä pilvet ja helvetin alin kuoppa ja kun sitä väliä viel vedetään muutamien päivien rytmillä... huoh. Lääkitys ei kohdillaan, sen tiedän.. mutta ensi tiistaina taas fiksaamaan sitä.. noista neurolepteistä on päästävä eroon: ne tekee mut ihan raivohulluksi ja todella huonosti käyttäytyväksi ja erittäin ahdistuneeksi ja ..totaali pihalle. Koen semmosia liki psykoottisia tiloja niiden kanssa.. Ugh. Kaikenlaisia kemikaaleja.. Huoh.

Mutta nyt on mentävä pakkaa, meikkaa, pukee ja ja ja.. ja lähdettävä matkaan :)

 

Se on pääsiäisiä kaikille ja kuullaan taas. Ens kerralla voisin taas iskee uusia kuviakin... kun jaksais.. :D