Vikaa helmikuuta viedään - ja ensi helmikuussa olenkin ihan eri kokoluokan naisia! Mikä ihana ajatus!!

Nyt painolla on jokin kiire alas, sillä vaikka syön ja syön, se vaan laskee. Ja syömisen lisäksi vain makaan. Lauantaina ja eilen tuli meinaan puputettua.. sitä tobleronea..pitsa tripla juustolla, kinkulla ja salamilla..(pirkan kiviuuni kinkku-ananas-homejuusto tuunattuna), juustoakin mussutin..söin jotain naksujakin lauantaina..eilen suolapähkinöitä kourallisen.. musta siis tuntuu, että olen oikeesti syönyt koko ajan! Pitsa kädessä kulkenut koko viikonlopun - jaan aina 8 osaan koko hässäkän.. mums mums.

No, odotan ja tähtään jo 20-luvulle - tavoitteena on olla siellä toukokuussa, kun lähden reissuun (varausta ei vielä ole, mutta pitää odottaa matkakumppanin lomapäätös ensin...) ja huhtikuun 2.päivä kun pieni kummityttöni saa nimen, toivon mahtuvani johonkin kivaan juhla-asuun, jota en ole vielä hankkinut..hah. Ja ihanan ystäväni 40-vee bileetkin hiipii lähemmäs koko ajan - sielläkin sietäisi olla 20-luvulla.. ne on onneksi vasta toukokuussa, niin on realistisesti aikaakin.

Vaan nyt kouluun ja sitten jatkuu tää anatomian pänttäys... tulee jo korvista koko ajatuskin - ja mä en ole sentään edes LUKENUT vielä.. Vasta referoin tenttialueen omiksi muistiinpanoiksi.. tuli vain 12 sivua...eh.. huoh..voih...

 

PS: kokeilkaa ihmeessä noita rainbown pähkinäpatukoita - musta tuntuu, että niiden kanssa pääsee taivaaseen syödessään.. tosi nameja ovat!