7 viikon leikkuunjälkeinen tulos on 13,7 kiloa. Paino tippui 2,5 kiloa tällä viikolla.. hassu, miten se noin hassusti menee.. et eka nollat ja sit kamalan iso rysäys.. mutta sekin kuuluu asiaan.. Nyt haluan saada 2,1 kiloa pois ja sitten on mielettömän hyvä fiilis! Uskoisin, että joulukuu aloitetaan 40-luvun fiiliksissä... 

 

Tänään aion urhoollisesti jatkaa eilen aloittamaani vaatekaapin siivous urakkaa.. jo aikamoinen läjä on menossa pois, ja roskiinkin jotain.. mm. yksi Barbadokselta joskus 80-90 luvun taitteessa tuotu ihana villapaita.. lampaanvillainen..vaaleanpunainen.. jonka mun äiti on yrittänyt heittää nuoruusvuosinani roskiin monta kertaa, mut olen sen aina hakenut ja piilottanut.. En tiedä miksi siihen on niin iso kiintymys prosentti, kun ei sitä edes voi käyttää enää, kun se on ihan nukkaantunut ja purkautumaan päin.. mutta se vaan on niin Rakas.. Ja nyt sen palveluaika loppuu.. tilaa ei ole.. Tarvittaisiin paljon lisää tilaa tähän asuntoon.. en tajua mistä tätä rojua ja kampetta kertyy, mutta jostain! 

Hain tässä mennä viikolla meille ASO-asuntoja.. päätettiin, että vaikka se oma oliskin paras, niin nyt ei ole sille vielä oikea aika.. JOS mä pääsen opiskeleen, niin multa menee vakiduuni ns. alta ja miehellä ei sellaista edes ole.. joten jos turvallinen aso josta sitten joskus... eteenpäin.. eipähän menetä ensiasunnon ostajien verohelpotustakaan sitten jonkun minimaalisen luukun takia.. Mutta voi, mikä kaipuu mulla onkaan lisä tilaan ja omaan: jonka saisi värittää mieleisekseen, laittaa mieleisen lattiansa.. ostaa uuden sängyn ja sohvan ja muutenkin sisustaa enemmän.. Tässä palatsissa ei vaan ole tilaa tarpeeksi.. Ja on tässä aika tyhmä pohjakin, kun mietin.. hukkaneliöitä vaikka kuinka ja turhan suuri kylpyhuone ja sauna.. No jaa.. lakkaan valittamasta.. Onneksi on sentään koti. 

 

Tänään ruokalistalla on edelleen lohipullia ja muusia mulle.. ja rahka-jugua.. ja hapsuja oivalla ja juustoakin nakertelen. Illalla aion tehdä omenamarmeladi täytteisiä "joulu"torttuja, kun tulee vieraita ja kenties jotain muutakin hyvää.. Ja huomenna starttaa uusi viikko..

22 työpäivää joululomaan... Näin jo unta, että pääsin kouluun.. vaikka se osoittautuikin ihan katastrofiksi, mutta silti.. Enne?