Ihanaa, mun flunssa on menossa huitsin vidulaan! Ekaa kertaa moneen päivään on inhimillinen olo - kiitos varmaan eiliselle lahnailulle. En ollut koulussa edes eilen, kun en kertakaikkiaan pystynyt.. Nyt olen menossa!

Tajusin, että painot päivittämättä ja nytkin jää, koska vaaka on pakattu.. Asutaan kaaoksen keskellä ja toivoen, ettei mitään tarvita enää, joka on jo pakattu.. Päivittelen siis ensi viikolla taas..varmaankaan ei mitään muutoksia taas ole suurempia ainakaan.. elimistö ettii tilaansa ja ruokailuissa on parantamisen varaa.. Mutta tässä tää pikkuhiljaa alkaa lutviintumaan.. ja salillekin taas pääsee, kun flunssa antaa periksi kokonaan. Sitä odottelen.. 

 

Maanantaina meille kerrottiin koulussa, et mein koulussakin on oma kuntosali.. ihan uutukainen kuulemma, en ole kerennyt käydä katsomassa jotta millainen, mutta tuskimpa sitä tulee sinne liian usein mentyä..ehkä, jos sopivia, pitkiä rakoja tulee.. mutta en omasta jäsenyydestäni luovu omalla salillani..elän jumppien toivossa.. ja muutenkaan en halua rajoitteita sille, koska voin treenata..

Vielä on 363,5 tuntia työtä tälle vuodelle..hahah, epäilen, että edes 300 pääsen, mutta tavoite se on tuokin.. 

 

Nyt kouluun.. Puuh!

 

PS: Muuttoon 2 yötä!