Kiitos Satu vierailustasi  Muutos on todella ollut myös henkisellä puolella valtavaa ja vaativaa, mutta tästä tää lutviintuu, hissukseen, joka päivä.. Kiitos myös nuoruuskehuista: sen sanoisin olevan suhteellista. Täytän 30 elokuussa, eli perjaatteessa olen hyvin nuori vielä, toisessa kädessä taas sitten en.. 

 

Eiliset syömiset olivat kamalat. Kamalat sanan jokaisesassa merkityksessä.. mutta tunnustan silti!

Hyvin aikaiseen aamulla, n. 7 aikaan, söin 3 hapsua, becelillä ja juustolla sekä n.1,5dl jugua.

N. 11-13 aikaan join kaksi kuppia kaffea mölöllä 

Virhearvio, kun jäi lounas väliin.. !! Ja välipala.....!!

Kello 16 söin yhden karjalanpiirakan ilman päällisiä, ruiskuoressa. Bussissa, kun meinasi taju mennä.

Kello 18 valmistimme kaverini kanssa tonnikala-feta salaatin ja söimme sitä karjalanpiirakoiden kanssa..

19-22 välillä joimme kahvia, söin 2 30g muffinia. Yksi ei sitten riittänyt mukamas..??? Ja mussutin varmaan 7 tai 8 tuplavohveli palaa (niitä uutuuksia, en osta toiste.. milleen tuplalle maistuneet prkl!). 

23.30 aikaan söin kaksi nakkia ja riisikakun juustolla. Join puoli prk suklaasoija tetrasta..

Kamalia määriä, kamalat kalorit. Huomaan taas, kuinka tärkeää se syöminen on tasaseen, koska muutoin illalla menee mässyttämiseksi. Toki normaalipäiväni ei mene noin, mutta enihou..

Nyt tuntuu ihan hiilariturvonneelle ja tiedän rättipäivienkin turvotusten nousseen, kun siellä sun täällä tuntuu epämiellyttävälle ja eilen farkut puristi alavatsan kohdalla.. RÄYH!!!

Tänään menen ostoksille, yksin ruokakauppaan, IHANAA. Rakastan toki miestäni ja hänen apuaan kassien kantamisessa, mutta muutoin.. joka ikinen kauppakerta mulla palaa hermo sen hoputukseen ja sillä mun "lorvimiseen" (ts. luen tuoteselosteita, vertailen ja ajattelen pidemmän päälle....).. Siksi siis hyvin monesti ikäänkuin tilaan mieheni vain kantojuhdaksi, mutta itse hoidan ostamispuolen.. nautinnollista  

Samalla voisin kurkistaa muutamaan vaatekauppaan, jos vaikka olis jotain kivaa tarjolla.. vaikka mun ei missään tapauksessa pitäisi mitään ostaa..

Iltapäivällä ajattelin leipoa cookieita, sekä miehelle himaan, että kaverin luo illalla vietäväksi. Tapaan ekaa kertaa hänen ulkomaalaisen poikaystävän, joka on ekaa kertaa Suomessa käymässä..  Mielenkiintoista. 

Sain eilen myös päähäni, että järjestän jonkinsortin akkojen juhlat 30-vuotispäivälleni.. pohdiskelin tätä asiaa eilen ja ajattelin asuntomme kapasiteettia, ja totesin, että miehet pellolle, akat hellalle.. ei tilaa miespuolisille niissä illanistujaisissa, omanikin saa lähteä ahveniaan katselemaan - ja tiedän, että mikään ei olisikaan hänelle mieluisampaa  Mietin jo menyä.. ja juomia.. jos pitkin kesää hankkis alkoholit, niin ei kävis niin kalliiksi kertaheitolla.. ja menyyseen varmaan tulee äitini voileipäkakkua, salaatti buffa jotta jokainen saa mieluisansa salaatin, jotain makeaa leivosta/piirakkaa, jonkinsortin levite lajitelma ja juustoja.. ja ja ja.. en edes tiedä! Olen äärimmäisen laiska mitään koskaan järkkäämään ja koen myös ystäväpiirini hajanaiseksi, kun on ns. lähiystävät, lapsuuden ystävät.. muualla asuvat.. ihmiset eivät tunne toisiaan, mutta onneksi kaikki on suupaltteja ja homma hoituu sosiaalisoimalla..

Vaan nyt jatkan mun katsomo ja ruutu maratonia - nälkäkin taas olisi. MIKSI PMS SAA AIKAAN LOPUTTOMAN NÄLÄN?? Argh!