Hei jeeee! Huomasin tickeristä vasta nyt, että olen YLITTÄNYT puolet tavoitteestani!! Huimalla 200grammalla, mutt ylittänyt silti ja uusi punnitus on yli huomenna, kenties olen siis jo pidemmälläkin yli puolen välin! 

Tällä viikolla toivon painon putoavan edellis viikkoa enemmän, mutta kuka tietää. 

Eiliset syömiset on tässä:

AP: maito kahvia ja vitalinean puolikas prk

LO: 2 munaa, papuja soossissa ja yksi kevyt krakovan nakki

VP: 2 sulagtejuusto kolmiota

PÄ: tonnikala pitsa LIDL:n pakastearkusta (365g) jonka jaoin 7 osaan. Söin 3 palaa.  Lisänä emmental juustoa 50g pitsassa.

VP: vanilja rahkaa 

IP: 2 palaa pitsaa, pari suolakeksiä

=1459kcal/83g prot./120g hh

 

En olekaan ennen tajunnut, että pitsassa on suhteellisen paljon proteiinejä.. ei mitään terveysruokaa sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta sopii mun ruokavalioon..

Tänään pitää alkaa varautua kesään ja tilata pari kesämekkoa! Olen palannut sukkahousu faniksi ja rakastunut taas hame-mekko maailmaan. 

Ja jotain edullista, yhden kesän kestävää, kesävaatetta kaipaan kanssa.. parit leggarit/caprit ja jokunen siedettävä tunika tms. Ja pitäisi mennä etsimään hyvät kengät joilla tallustella..pitkiä matkoja.. mikäli äitiäni yhtään tunnen, niin tulevalla Turkin reissulla tullaan kävelemään ja paljon. 

Suunnittelemme reissua, jossa ensin lentäisimme Istanbuliin ja viipyisimme 2-4 yötä ja sitten jatkaisimme lentäen matkaa etelä-Turkkiin arskalomalle.. kenties ensi viikolla pääsemme jo suunnitelmasta toteutukseen..

Kuvat rehellisesti vaan googlattu.