Tää tiukennettu linja liikuntoineen on saanut turvot mägeen ja hiukka ylimäärästkii... paino aamul 101.4..eli ollaan taas alempana.. ens kerran meenkin sit ens to, koska silloin PITI olla alle 100, mut ollaanko, who knows.

Pikaisesti eiliset ruoat, ja sit pakkaa ja silleen, viikonloppu rymyineen oottaa osanottajiaan... 

To 24.5.12
AP: 3kp kahvii kevytmaidol
LO: 1ruispala, majoa, 2 kinkkuu, 4 juustoo, saldee, kurkkuu ja 150g marjajugu
VP: kahvii 1kp kevytmaidol, 1 kalkkunanakki
PÄ: 25g low fat brodei, light siideri 0,5l, kuppi kahvii kevytmaidol
IP: 1 ruispala, majoa, 4 kinkkuu, 4 juustoo, salaatti, kurkku
YP:200g rasvaton jugu,  100g maitorahkaa, 1 kalkkunanakki (yöpala :D)

 
Vai päivtinkö mä noi jo eilen.. MUHAHAHA. En muista!

Tänään olen syönyt yhden jugun aamulla, kupin kahvii kevytmaidol ja sit amarillo burgesrista pihvit ja ne salaatinlehdet.. ja kolme ranee.. ja tuli ihan hirvee ähkyräinen.. johtunee osittain siit, et join zerokolaa ennen syömistä.. ja viinii sit siin..sivus.. kepeet perjantaipäivän terde känät... hih hah hoh huh....

Muuten. semmonen PS tällä kertaa, et mun on vaikee tajuta sitä, etten ole enää megaläski. Ihan hirveetä tämmönen... kun vaatteet sopii ja tosi tosi moni on ihan liian isoja... siis niinkun...onko tää totta???? Mä en ole ihan varma, mutta ostin mekon kokoa 44..varmaan joku ylimitotettu malli, mut silti.. ja koon xxl leggarit on ihan liian isot.. ostin sit pienempii tänään... laitoinkin menee rahaa sit kunnolla.. ja mitään en silti ostanut...että näin tänään!