3-vuotis hääpäivä ja aamu alkoi ihan mielettömissä hehkutus fiiliksissä!! Vaaka näytti VIHDOIN alle 130!! 129,9, ei mennyt yli vaikka kolmesti astuin - uskottava se on! Ihan huikee olo! Tästä yli ei enää mennä! 

Vaatekaapin siivous on edessä: housuissa 52 on sopiva nyt, kaapissa on jopa 58 tai 60 vielä..ja paidoissakin isoimmat saa jo lähteä, 50-52 yläosassa on hyvä.. toki tossa kaikki riippuu mallista, kuosista ja valmistusmaasta, mutta enihau! 

Omituista, kuinka sitä tuntee itsensä paljon hoikemmaksi (hoikemmaksi..haha, mikä sana..) kun jos painossa on eroa 100g. Mä olen hyvin vaaka orientoitunut ihminen...

Lomalla huomasin varsin hyvin jokapäivä rasvailessani, että ihoni on ryppyinen.. silkkisen pehmeää ryppyä reisissä, rinnassa, vatsassa.. mistä eniten on lähtenyt.. jopa LEUAN alla on iho kuroutumaton hieman..  oikein hirvittää, millaiselle ryppyperunalle sitä näyttää ajan kanssa.. varsinkin reisissä tää on tosi inhottavaa, kun se näkyy m. uimapuvussa..mahasta viis veisaan, sen saa piiloon.. Mutta joskos se siitä..rasvaus on silkka myytti sanoo osa, toiset vannoo sen nimeen.. mä en ole rasvaaja ihmisiä, mutta kai sitä täytys kokeilla..huh.

Asiasta kukkaruukkun: Olimme mieheni kanssa muuten veljeni valmistujaisissa lauantaina ja näin tätini pitkästä aikaa ja monttu auki jäi varmaan vartiksi, kun katselin hänen muuttunutta olemustaan. Tätini on sleeve leikattu 1,5 vuotta sitten ja tulos on mieletön.. toki hän, kuten minäkin, ollaan sen verran isoja, ettei koskaan tulla sinne normi painoon ja sen rajoille pääsemään, mutta ainakin terveempään painoon jossa on mukavampi olla ja paremmin suojassa ikäviltä liitännäissairauksilta.. 

Vaan nyt onlähdettävä liikenteeseen - ja sitä ennen valmistauduttava lähtöön..