Laiska minä..ei ole ollut mitään sanottavaa ja olen sairastellutkin oikein urakalla.. menee aina viikko-pari terveenä ja sitten iskee aina vaan sama tauti uudelleen ja uudelleen.. Nyt on menossa muistaakseni viides antibioottikuuri elokuun jälkeen, tai ainakin neljäs.. ja astmalääkkeet ja nuhalääkkeet ja sumutteet.. hoh hoh... keuhkoputkentulehdusta vaan työntää takaisin ja poskiontelontulehduksia.. Viime viikon lääke(ja saikun) haku reissulla lekuri mittautti cerpin: alle 5 on tulos ja silti rtg kuvissa on tulehdukset.. ei tiedä enää kukaan mikä on.. 

22 päivä olisi edessä poskionteloiden laajennus: se voi auttaa tähän kierteeseen - tai voi olla auttamattakin. Jos ei auta, en tiedä, mitä teen.. sitten lie pakko oikeesti miettiä duunipaikka uusiksi - talosta on löydetty kosteusvauriot, homehommat selvityksessä, mutta ilmeisesti tuo kosteuskin jo oireiluttaa.. raivostuttavaa.

Kipeydestäni johtuen olen ollut tosi huono syömään hyvin.. proteiineissä on ollut selkeet puutteet kun maitotuotteet lisää limaisuutta ja muutoin ei ole oikein maistunut.. paino junnasi paikoillaan pari viikkoa, nyt taas laskemaan päin.. Tänä aamuna ylittyi -70 kilon kokonaissaldo. Ihan huima ajatus ja järkyttävä samalla. Nolottaa toisaalta kertoa laihtuneensa sellaisia määriä, toisaalta taas olen ylpeä.. en oikein tiedä kumpaa enemmän. Inhottavaa olla tämmöinen norsu edelleen, vaikka onkin jo kadottanut moisen määrän.. Elämisen ihana vaikeus..huoooh.

7 viikkoa reissuun aikaa - ja tavoitteeseen olla alle 110 on matkaa 2,9 kiloa. Onnistuu, kun laitan onnistumaan. HItaasti hyvä tulee? Toivottavasti - ja ensi kesänä olisin mielelläni 90+ alkuinen valaskala rantakunnossa.. 

Tätä vuotta on suunnilleen tuo sama 7 viikkoa jäljellä, pikkuisen reilu. Olen jo aloittanut joululahja rumban: kerrankin ajoissa! Tänä vuonna panostan laatuun ja yksinkertaisuuteen. En haali kamalasti kaikkea kaikille vain ostan jotain merkityksellisempää, klassisempaa, kalliimpaa.. Anoppilaan ostin Pentikin hopeoidun poron kynttilöineen ja joulukahvia.. Äidille teetätettiin kalenteri (ei kallista, mutta täydellä sydämellä väsätty).. Iskälle en tiedä yhtään, mitä keksisin.. mutta ehkä jotain Pentikkiä, Arabiaa tai Marimekkoa.. kyseisiä kamppeita löytyy heidän kotoaan jonkusen verran.. Vaan monta on lahjaa vielä hankkimatta, tai edes keksimättä.. lapset koen kaikkein hankalimmiksi: mikä on nyt in ja mikä out??? Osta joku pokemon homma ja saat aikaiseksi pahaa mieltä, kun sen oliskin pitänyt olla joku muu.. iik. Tai mitä ostaa 7 vuotiaalle tytölle??? Minnen osaa.

Vaan joskos nyt menis laitteleen päivällistä.. illan aion maata sohvan nurkassa ja kookoilla voimia huomiseen.. aikalailla oli kiire päivä töissä.. Loppuviikosta olen lomalla perjantain ja alkuviikosta maanantain ja tiistain.. maanantaina pyhitämme koko päivän kaksin olemiselle murun kanssa.. teemme jotain kivaa, romanttista, kaksin.. tuntuu, että parisuhde on ollut hiukka kovilla lähiaikoina, kun yhteisiä juttuja ei tunnu olevan paljoa.. itse olen menossa kavereideni kanssa ja J:llä on omat juttuna.. voisin kirjoittaa kolumnia meidän perheestä..sen nimi voisi olla vaikka Kohtaamisia Keittiössä...

Pusihali ja PAMPULA: Ilman muuta tapaamme, s.posti ei ole tullut kyllä perille!!! Txt:llaan?? Olet varmasti jo ihan tunnistamattomissa - huisin pieni nainen. :) Mahtavaa!!!!