Lentokoneessa kohti Istanbulia..

Galata torni, joka oli hitonmoisen kiipeämisen takana, onneksi ylös torniin oli pakko mennä hissillä, kun portaat ei olleet käytössä.. olisko siinä ollut joku vajaa 700 porrasta kavuttavana..Tornissa on ravintola, jossa järkätään mm. Turkkilaisia iltoja.

Maisemia Galatasta.. 360 näkymä oli ja erittäin pienimuotoiset suojamuurit.. aidan yli olisi päässyt koska ja miten vaan ja mietittiinkin, että onkohan kukaan koskaan tehnyt loikkaa tuolta alas.. 

Baklavaaa  "Taivaallisen hyvää, helvetillisesti kaloreita."

Topkapin puutarhassa, tajuttoman isoja puita... 

Sininen Moskeija

Sinisessä moskeijassa oli tosi kaunista ja ihana ilmapiiri.. osuttiin sinne juuri ennen rukouksen alkua.. olisin voinut vain jäädä sinne istumaan ja seestymään..

Liikenne hirvitti monesti.. ja se, että ihmiset oikeesti loikki tuolla autojen seassa myymässä ruokaa, vettä, palveluja ja kerjäämässä.. tuntuu, että liikennesääntöjä oli vähän jos laisinkaan tai sitten niiden noudattaminen on ihan eri kaliiperia kun Suomessa.. Onneksi ei itse tarvinnut ajaa tuolla! Ja tää on vielä pientä verrattuna pääteihin..parhaimmillaan 13 kaistaa.. 

Ekana iltana, kun saavuttiin Alanyan kotiin, ei meillä ollut vettä, ei sähköä.. onneksi kaupat oli auki ja sai kaljaa ja kynttiläitä.. oli tunnelmaa.. 

Parvekkeelta sai katsella kameleita.. ja 15 koiran laumaa.. söpöjä ja ystävällisiä otuksia kaikki. 

Kämpässä oli niin paljon jaskaa, että meillä meni tunteja luuttuamiseen.. onneksi saatiin vesi ja sähkä pelaamaan ihanan puutarhurin ja talonmiehen avulla.. Puutarhuri kantoi mulle tuoreita ruusuja pitkin viikkoa.. Ihana Ahmet. 

Siivottu ja ollaan lähdössä syömään ja bisselle...

Kerettiin löhöilläkin altaalla...

Ja kiivetä Kale kukkulalta alas..ylös mentiin taksilla.. 

Alas tullessa käytiin 3 eri ravintolassa juomassa ja/tai syömässä.. tässä oli ihana paikallinen piirakkapaikka..puiden oksat teki katon..kukot juoksi jaloissa ja paikan koira kävi antamassa pusuja.. halpaa, ystävällistä, ihanat maiset.. tuolla voisi viettää koko päivän teetä lipittäen ja kirjaa lukien..

Samoin tossa riippukeinussa! Ihania oli nuo kaikki vuorenrinne talot ja pihat! Tahtoo oman!! 

Vesipiippu ostoksilla.. piti poltella ja juoda teetä ja ottaa kuvia ja tinkiä.. varmaan kaksi tuntia meni tuolla, mutta mikäs siinä.. 

Lennolla takaisin Istanbuliin.. Taurusvuoristossa oli LUNTA.  Ainahan siellä on, mutta silti se jotenkin järkyttää joka kerta.. lunta keskellä kesää.