Tänään on ollut pitkästä aikaa sellainen päivä, et olen ollut oikein hyvällä tuulella ja semmoisella fiiliksellä, että ehkä tää pirun elämä voittaa..

Kävin aamusesta heti lääkärissä - joka on siis niiiiin super IhQ et voisin kehitellä itselleni vaikka ja mitä vaivaa, et pääsisin vaan kattelee sitä - ja tää lääkäri IhQ kuunteli mun keuhot ja totesi, että hyvät on vinkunat ja määräsi ventolinen tuplauksen (nyt 2xvrk -> 4x vrk) ja pulmicort tuplaus myös (nyt 2x200-> 2x400) ja kortisonikuuria  päälle sekä suunkautta että suihkeena nenuun.. ja antibiootit sillä merkkerillä, et infektio on taustalla.. hip hop hurraa.. Mutta tämänhän tiesin jo.. että tuommoisia sieltä tulee.. Mikä yllätti mut, oli se, että lääkäri halusi ensin puhua mun kanssa mun voinnista - hän on se joka mut laittoi psykin akuutille keväällä.. Kyseli miten voin nyt, lääkkeet ja muutakin.. Vaikka oli aikataulustaan 45 minuuttia myöhässä, niin silti antoi aikaansa ihan kunnolla, eikä vain sisään, ulos ja heihei tyylillä.. Ekoja kertoja elämässäni olen ollut tyytyväinen julkisenpuolen lääkäriin - terveyskeskuksessa. Aiemmin vain yksi naislääkäri on päässyt samaan - harmi, että siirtyi yksityiselle.. Vaan hoitoa on siis saatu ja toivoa on, että tää kakka joskus loppuu!

Lääkärin jälkeen kävin hiukka ostoksilla ystiksen huomista syndepäivää silmäillen ja menin sitten saman ystiksen kanssa lounaalle Chico'siin (ja hän oli aivan otettu lahjastaan...)..tilasin Chico's burgerin, josta söin pihvit, pekoniviipaleen ja juuston välistä vihannesten kanssa, pari haarukallista coleslaw salaattia ja muutaman ranskalaisen.. Sitten olinkin ihan ähky. Mutta pääosin siis vedin proteiinit vaan.. ja se on se pääasia. Eilen söin ihan törkeesti! Oli nälkä ihan koko ajan, vaikka tankkasin proteiiniä ja rasvaa.. silti vaan oli.. :P Kalorit kiipes yli 2000! Toissapäivänä ne oli kuitenkin vain n.1500, eli vahinko takas siinä - tasapainossa ollaan. Tänään en ole laskenut, katsellaan sitten illalla. Olen siis pitänyt ruokapäikkyä tällä viikolla, koska haastoin itseni syömään paremmin.. voisin julkaista ne tässäkin tonne loppuun...

Jokatapauksessa Chico'sin jälkkärikahvien jälkeen (jotka ystikseni halusi ehdottomasti juoda emalimukista Tommy Tabermanin teksteillä, jonka ostin hänelle lahjaksi...) lähdettiin junaileen ja mentiin kirppikselle Rekolaan... Aika hankala hengittää siel oli, mutta löytämäni hamonen korvasi sen pihinän.. Ihana, musta pitkä hame! Entiseni on niin iso, että mahdun sen sisään jonkun kaverin kanssa.. :P Tuossa hameessa on kesäfiilistä..hieman semmoinen rimpsumainen, revityn oloinen.. kuvaan, jahka olen sen kanssa.. nyt vaan sovitin pikaiseen.. Kirpparikierron jälkeen mentiin ulos aurinkoon istuskelee ja syötiin jädet... Kesän eka ulkojäde, oli hyvää. Söin murueskimon, ja siinäkin oli melkein liikaa jädeä. Leikkauksen jälkeen en ole sopeutunut jäden syöntiin juurikaan.. Tarvitseeko? No ei. Puikko silloin tällöin on ihan okei.. ja se riittää.

Kävin kaupan kautta ja tulin sitten kotiin - päätä särkee ja on hiukka uupunut olo.. join kahvit ja söin hiukka välipalaa.. En oiken tiedä mitä tekisin.. haluaisin tehdä JOTAIN.. mennä JONNEKIN.. tai JOTAIN.. ,mutta samalla haluan vain maata möllöttää ja olla öllöttää... Humm.. jonkun kamun kanssa leffa-sauna ilta vois olla kiva.. toisaalta itsekseenkin se on ihan jees.. kynnet pitäs laittaa, hiukset värjää kun juurikasvisto elää taas omaa elämäänsä.. Niin tai näin, nyt tää jaarittelu saa piisata.

Tässäpä viikon syömisiä tähän mennessä..

Ma 7.5

AP 10 aikaan: 3 kuppia kahvia, kevyt ja täysmaidolla ja makeutuksella+ vitskut ja kalatabut

LO 12:45: 45 g kylmää, paistettua kanaa, 43g polar 15% juustoa

VP 16.30-17.00: kaksi kuppia kahvia kevyt maidolla, yksi ruisleipä siivu 60% becelillä, 4 kinkkusiivulla, 3 juustosiivulla ja puolikkaalla tomaatilla

VP  18.45: kerrosviili 1% persikka-mango¨, 1 kpl kookossuklaa namia (semmonen about dumlen kokoinen)

PÄ 20.10: perunamuusia n.1dl, seitä ranskankerma-mausteseos kuorrutuksella n.150g, 120g aurinkokasviksia

JR 21.45: Iso kuppi teetä maidolla ja makeutuksella, 25g suklaata

IP 23.00: 1 ruispala margariinilla jonka päällä 1,5 kalkkunanakkia ja 1muna paistettuina becelissä, 150g jugurtti

TI 8.5

AP 7.00: kahvia kevytmaidolla, vitskut ja kalaöljy, 
      8:00 Skyr mansikkarahka

VP 9.30: 25g proteiinipatukkaa, vettä

LO 10.30: 2 kananmunaa, 3,5 kalkkunanakkia paistettuina becelissä, 1 ruispala becelillä, 36g Polar 15%

12.15 4 suklaakonvehtia

VP 14.10: eilistä seitä 109g

VP 15.30: kahvia kevyt maidolla, ¼ naanleipää öljyssä paistettuna, 1 ruikkari becelillä, 3 juustolla, 3 kinkulla ja puolikkaalla tomaatilla (söin puolet)

17.15: loput puolet ruikkaria

PÄ 19.45: spydäri 250g, 2 munaa

21.30: loput spydäristä

IP 23.20: ruispala siivu, becel, juusto, kinkku, puolikas tomaatti

Edit. keskiviikon ruoat

KE 9.5
AP 8.00: kahvi kevyt maidolla 2kpp

VP 10.00: proteiinipirtelö (QNT Delicious Whey Protein Shake 30g proteiinia)

LO 12.00: chicosin hampparista 2x75g pihvit, 1 siivu pekonia, 1 juusto ja  salaattilisukkeet  hampparin välistä, 4 ranskalaista, 1 kuppi kahvia kerma-maidolla…

VP 13.45: murueskimo

VP 16.30: kahvia kevytmaidolla 2kpp, ruispala, becel, 2 siivua juustoa, 4 kinkkua, puolikas tomsku

PÄ 19.30: Makkarakeittoa  ja 1 ruispala siivu becelillä

JR 21.15: Rainbow’n persikkarahka

IP 23.30: Kaurapuuro  rasvattomaan maitoon, beceliä, 1 kalkkuna nakki


Eli syöty ON cool