Ihana päivämäärä. Heräsin oikein hyvän tuulisena tänä aamuna huolimatta siitä, että meillä on tänään tylsäääkin tylsempi aamupalaveri, joissa mä olen aina nuokuksissa ja sitten vielä työpäivä päälle.. Mutta sitten onkin useampi viikko, kun en töihin mene.. huimaa.

 

Kiitos kaikille ihanille tsemppaajille yhdessä ja erikseen - teitä on ihanan monta matkani seuraajaa ja jokainen tärkeä kuin mikä. 

 

Eilen meni hieman ..reisille... pikkusisko tuli yökylään..tilattiin pitsat ja nyt huomaa olosta, et on tullut saatua rasvaa ja suolaa yli tarpeen. Ihan turvoksissa ja mahassa sellainen möllö olo.. nyt loput 3 päivää nutreilla, jotta saan turvot pois ja mahan tyhjeneen.. tuntuu, et moinen mömmö on kuin jonkinlainen muinaisjäänne - säilyy ikuisuuden.  Mutta..oli se ihan ok.. aivan kamalan suolainen mun makuun nyt, kun olen kovin vähän saanut suolaa lähiaikoina..

 

Mutta nyt matkaan..eilen maksoin leikkuun ja kaikki on sen suhteen OK. Viime yönä näin unta, että herään ma aamuna JÄRKYTTÄVÄSSÄ flunssassa, täytynee imeä  vitamiinejä nyt kaksin käsin ja pitää villasukat jalassa.

 

Ihanaa.. IHANA LOKAKUU.  

PS: 3 aamua jäljellä leikkuu kammassa...