Vika elokuuta..uskomatonta.

Olen elänyt possuisasti koko alku.. no koko sairasteluni ajan..kun ei mikään maistuisi niin sitten syö kaikenlaista muuta ja turhaa.. säännöllisyys puuttuu ja terveellisyys samoin.. plaah.

 

Olen tässä miettinyt kovasti tuota eneilyä.. en oikein osaa päättää miten siihen suhtaudun.. ja koska sen aloittaisin. Leikkauksen jälkeinen painonpudotus on ns, vakio, tietynsuuruinen määrä prosentteja..oli alkupaino 200 tai 100... Eli kaikki, mikä ennen leikkausta menee, auttaa saavuttamaan pienemmän painon..jos saisin painon 155 kiloon ennen leikkausta, niin pääsisin kauemmas alle 100, kun jos mut leikataan tässä painossa. Enellä uskoisin saavani n. 2 kiloa pois/vko. Eli jopa 8 kiloa voisin ennen arvioitua aikaa saada pois.. ehkä jopa sen 10, jos oikein tekisin töitä.. en tiedä.. Mutta miten ihmeessä saan itseni niille pusseille ja pysymään niillä, kun alkaa yrjöttämään jo muutaman päivän jälkeen?? Ja väsymys ja kivut ja kaikki ahdistaa..  Olenko vain viikon-kaksi pusseilla ennen varmaa leikkauspäivää vai..alanko eneileen nyt jo syyskuun alussa ja eneilen ties kuinka kauan, vähintään sen 4 viikkoa jotka on aikaa leikkaukseen?

 

Pläääh. Taidan laittaa sähkistä Tarjalle ja kysyä hänen mielipidettään. Tarja on siis Terveystalon koordinoiva sh.. Hänestä on ollut iiiso apu ja iiiiso tuki jo monesti 

 

Edit: S.postia laitettu, joskos mieli tästä kevenisi..