Helmikuun loppu käsillä ja välillä on oikeen pakko pysähtyä miettimään, että minne tää aika karkaa...? Taas olen roikkunut jossain ihan muissa jutuissa kiinni..

Tiistaina kävin vaa'ass ihan uteliaisuuttani ja todensin ne turvotukset. Paino oli 142,6. Lauantai aamuna viikko sitten se oli kuitenkin jo 141.1. Tänään taas loikkasin tarkastaakseni missä mennään ja arseelleni meinasin keikahtaa koko häkkyrän päältä.. Se maaginen kymppi on taas alitettu ja vaaka kellotti 139,8.  Tästä on hyvä jatkaa. Vaikka ei olekaan maanantai, niin tickeriin laitan tän jo.. katsotaan se 21 viikkois paino sitten ma aamuna..

 

Syömisiäni olen edelleen paljon miettinyt ja kun en pidä taas mitään kirjaa vaihteeksi, niin tuntuu joskus siltä, että olen ihan hukassa.. uskoa yritän löytää silti vaa'alta: paino tippuu, joten jotain teen oikeinkin.

Pääpaino edelleen on proteiineillä, niiitä melkeenpä joka aterialle laitan ja välipalatkin tuppaa olemaan sen suuntaisia. Eiliset sapuskat ulkomuistista..

AP: kahvi kahvikermalla

VP: rainbown pähkinäpatukka (196kcal, 5,25g proteiinia)

LO: 1 muna, 2 siivua pekonia, 1 nakki 

VP: kahvi kermalla, 1 toblerone pala

PÄ: 1 broiskun rintafile (n.180g), curry dippi

JR: 1 toblerone pala

IP: 2 isoa siivua juustoa, n.60g yhteensä, 125g rahkasysteemi,

Yömussutus kokeen lukukaverina, hoh hoh, 1 toblerone TAAS ja 7 hedelmänamia ja voin kertoa, että tuli paha olo. Hyi hyi hyi. Ei enää ikinä sekoitusta. Ja eilen meni muutenkin ihan älysti suklaata.. paljonkohan on 3 toblis palaa? Varmaan jonkun ripeät 100g..Kerralla en voisi syödä noin paljoa, mutta tollain jaettuna näemmä menee..Onneksi se kohta loppuu... tenttiin lukiessa tuntuu, että kaipaa ylimääräistä energiaa..Kaloreista eiliselle ei mitään hajua, päässä äkkiarvio .. 1500-1600. Eilen heräsin jo 6 jälkeen ja menin nukkumaan 03. Olihan tossa tota aikaakin..

Yleisesti ottaen olen ihan tyytyväinen syömisiini, mutta edelleenkään raa'at vihannekset ja hedelmät ei sovi. Mun mahaa alkaa koskemaan todella paljon ja saan inhottavia väänteitä ja ilmakuplia.. kypsennettyjä siedän paremmin vihanneksissa, mutta kuka nyt kypsennettyä hedelmää söisi? Tuo asia ihan aidon oikeasti harmittaa mua, koska tykkään tosi paljon hevistä..  Mutta ei ne sen mahakivun arvoisia ole.

 

Toivoa ehkä vielä on, leikkuusta vasta 5 kk, että kenties, mutta mitä pidemmälle kuljen, sitä enemmän usko hiipuu. 

 

Ihon kunto 5kk jälkeen:

vatsan, kylkien ja reisien iholla on nähtävissä ihoa, joka muistuttaa..no..iäkkäämmän immeisen nahkaa. Pehmeää, ruttuista ja ei todellakaan kaunista katseltavaa. Mulla on muutenkin tullut kamalan kriittinen olo itseäni kohtaan ja mitä tulee murun kanssa romantiikkapuoleen... sitä ei ole. Se alue ei meidän perheessä esiinny ja välttelen jopa toisen edessä nakuna kekkulointia. En yhtään pid' uudenlaisesta olemuksestani ilman vaatteita.. Vaatteet päällä taas koen aikamoista tyydytystäkin nykyään - huomaan mahtuvani pienempiin vaatteisiin ja hukkuvani isompiin. Juuri heivasin ison läjän alusvaatteita pois, koska ne vaan tippui päältä. Uuden mekon ostin tossa joku aika sitten, kokoa 52, ajattelin siihen keväällä meneväni, mutta se olikin sopiva jo nyt.. toki vaatteen valmistaja, materiaali ja malli vaikuttaa, mutta pakko kai se on uskoa että sitä pienenee. Housuissa olen siirtymässä 54/52 kokoihin, 56 ei enää istu ja ovat liian löysät.. Vuosi sitten nuo yhdet 56 eivät menneet edes kiinni... jäivät 10 senttiä aukia.. ja reisistä puristi... hmm...

Niitä omia edistyskuvia edelleen yritän saada aikaseen laitella.. itse en vieläkään niin huomaa mitään noissa, mutta.. kun saisi ne kaikki jotenkin yhteen ja hoh hoh..

 

Mutta nyt on mentävä jatkamaan anatomia opintoja.. tentti tulossa ja asiat ei meinaa mennä päähän, saatika pysyä siellä... ja anatomian oppiminen olisi kuitenkin todella tärkeä osa tätä koko koulutusta...

Muutenkin kouluhommia piisaa ihan uskomaton määrä - en tiedä vielä selviinkö niistä vai en, mutta yritys kova...