Hellurei.. Olen ollut NIIN poikki, etten ole kertakaikkiaan jaksanut tehdä iltaisin muuta kun pakolliset ja sitten maata töllön edessä silmät puoli ummessa.. nukuin koko viime viikon niin huonosti öisin, että viikonloppu onkin mennyt univelkoja maksellessa.. nyt alkaa oleen taas inhimillinen olo ja vois jopa kuvitella tekevänsä muutakin kun maata... Kaikenlisäksi huono olo on ollut seurassani keskiviikosta saakka ja vasta nyt tänään tuntuu olevan parempi, tosin en ole vielä syönyt mitään, että katsellaan...

Vaa'assakin kävin ja päätin, että vaikka leikkuupäivä olikin maanantai, niin alan ottamaan painoni sunnuntaisin. En jaksa uskoa, että muistaisin/kerkeisin ma aamuisin vaakaan mennä. Sama se on, sunnuntai vai maanantai. No jokatapauksessa menneen viikon tulos on -1,8 kiloa. Ihan jees. Tässä ehkä vielä tän kuun aikana pääsen sinne nelikymppisiin!! Sitten on juhlat! 

Syömisistä: olen seuraillut itseäni nyt tarkkaan ja rekisteröinyt ruokia/ruoka-aineita, jotka ei sovi ainakaan tällä hetkellä.

*raejuusto

*kasvissosekeitto

*makeat ja rasvaiset (suklaa, kakut, jääätelö ym.)

*hiilihapolliset juomat

*punainen liha

*raa'at hedelmät/vihannekset

*muu leipä kuin kuivat (näkkäri, hapsu, ruikkari)

*mausteiset ruoat (esim. uncle bens kastikkeet)

Parhaiten menee kalat, juusto, vitalinea+rahka juoma, näksy/leipä runsailla päällisillä..Aikalailla mun päivät menee silleen, että aamulla kuppikahvia desillä maitoa, sitten tulee puol pulloa vitalinea rahkan kanssa, sitten näksy päällisillä, sitten taas puoli pulloa vitalinea rahkan kanssa ja päivällisellä mitä on..lähiaikoina ollut kalaa tai kanaa (joka meinaa jäädä sekin kurkkuun kuten liha), perunaa/riisiä ja keitettyjä kasviksia.. illalla taas juustoa/vitalinea/jugua/leipää ja lisäksi mussutan pähkinöitä ja myös suolakeksit/sipsit ym. kaikki suolainen menisi.. Ja vettä juon n. 1,4litraa.

Kalorit on kaikkea 700 ja 1200 välillä, riippuen kuinka paljon menee sellaisia "korkean kalorin tuotteita".

Ei siis ole järin terveellinen mun ruokavalio, mutta huono-olokin estää kokeilemasta uusia juttuja.. ja mieluiten syön kylmää kuin lämmintä...

Opettelua, opettelua..huoh...

Tänään aion panostaa pääsykoe tehtävään ja kodin hoitoon.. ja jos ulkoilemaan pääsis niin bueno. 

Nyt blogikierrolle!