Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoilleni 

 

Ja sitten läski asiaa... hitaasti menee taas tää paino, kun kahdessa viikossa 900g.. mutta.. menee kuitenkin. Ja omaa napaansa voipi katsella aikalailla, kun ei tuon enempää ole mennyt.. Aikalailla turhia hiilareita ja alkoholia on tullut viimeisen viikon aikana nautiskeltua.. Mutta nyt tsemppaan taas! Mieskin palajaa kotiin viikon reissusta tänään yöllä, sekin auttaa tähän mums mums himoon, kun ei sitten ikäväänsä uhkaa mussuttaa..

Viikolla on kiireinen aikataulu ja tuntuu, että blogille on vaikea löytää aikaa, niin, että saisi laitettua kaiken alas..mutta yritys hyvä. Viikonloppuna lähden reissuun, piti olla sinne 139.9, mutta muhhahahah.. ei onnistu. Grammoja se vaan on.. Ja mulla on ollut tässä huisi särkylääke ruljanssi menossa, kun selässä on joku vialla.. siksi on liikuntakin taas autuaasti jäissä.. lauantaina kävin 45 minuutin lenkillä, mutta se siitä.. yritän saada sitäkin aikaseen.. huono olo tulee, jos ei liiku.

Mutta nyt juostava kouluuun.. ugh. Aamun aiheena on jotain todella kuivan kuuloista, toivotan hyvää luennoitsijaa, niin 4 tuntia menee paremmin....