Voi aamu ahdistus sentäns.. Mulla olis edessä kamalan pitkä koulupäivä tänään ja flunssa pitää mua pihdeissään kun paraskin Puuha Pete.. Nuhan lisäksi on nyt kamala yskäkin.. keuhkoissa kutsiee ja tuntuu, että siel on muurahaisia.. Mietin, että voiko keuhkoissa OIKEASTI kutista??? Sille tuntuu...

Pääkin on sumea.. 

 

Ja syömiset persiistä..en ees jaksa arvailla mitään.. maanantai meni ihan reisille ja eilenkin sinne suuntaan..

Aamupalaksi join kahvia maidolla..välppärinä rahkan..lounaalla perunan ja naudanliha kastiketta, välppärinä kahvia ja pähkinää ja suklaata...Päivällisellä maitoon keitettyä kauravelliä..ja illan mittaan 2 palaa pitsaa, pari hapsua ja jonkun relun desin kreikkalaista jugua hunajalla.. liikaa kaikkea, liikaa kaloreita..plaah.

 

Ryhdittelen sitten terveenä taas..

Eilen tein kesävaate tilauksen, muutaman mekon ja jotain muutakin tilasin..Koko oli YLLÄTTÄIN hakusessa, tilailin sitten väliä 50/52-54/56. Katsellaan mikä istuu, mikä ei.. onneksi voi palauttaa.. 50/52 sopii kaupassa ainakin osassa..osa ei.. ja alakroppa on eri mallia yläkropan kanssa.. ala tietysti isompi..hoh.. vaikka rehellisesti sanottuna mielummin niin, kuin että olisin tikkua alhaalta ja huiman muhkeaa keskeltä ja ylhäältä. Tyylinsa kullakin, itse olen totutellut tähän tyyliin liki 30 vuotta..

Tässä muutama shoppailupala..

  

 

  

Kaikki siis www.cellbes.fi/

 

Nyt kouluun..voi kun ei jaksaisi..voimaton olo.