Loman hautajaiset menossa ja vaikka tiedän alkavani kuulostamaan vitsille kaloreideni kanssa, niin vitsi tää ei ole ei.. Loman hautajaisten "kunniaksi" kävin ulkona syömässä, enkä yhtään hurjemmassa paikassa kun Raxissa, joskaan valinta ei ollut minun - ei sillä että siin mitään vikaakaan oli  Aamupalaksi siis salaattia ja pitsaa ja ja ja... ja so on it goes, koko päivä. No, olkoon. Pääasia tällä viikolla olkoon, kun en itse syömisiini jatkuvasti pääse vaikuttamaan (työt alkaa pitkine päivineen ja pomon tarjoamine muonineen..) ja muutenkin on tässä kaikenlaista..juhlaa, kaveri treffejä ja no, loman hautajaiset. Jos selviän ilman plussia tästä viikosta ja minähän selviän, niin ensi viikolle se miinus..Niin se pääasia..ihmeelisiä nää mun lauseet joskus, kun pää puhuu nopeemmin kun käsi kirjoittaa...niin se pääasia tälle viikolle on, että pysyn kulutuskaloreissani, mielellään hieman alle..plussia ei tuata, miinusta ei vaadita, nolliin ollaan tyytyväisiä.

Luettuani eilen suhteellisen paljon leikkauksen edeltävästä painonpudotuksesta (taas) päätin, että nutraan joka tapauksessa 2 viikkoa (max) ennen leikkausta.. vaikka sitä ei vaaditakkaan, niin silti. Maksalle tekee kutaa - ja kai se tekee hyvää myös mielelle ja sen hallitsemiselle.. Harjoittelua. Vaikka vihaan sitä hommaa niin paljon, kun mahdollista, niin tehtävä se on.. Kovat on omat vaatimukseni itseäni kohtaan... 

 

Pitänee kai lähteä valmistautumaan huomiseen.. etsimään vaatteet, lakkaamaan kynnet, pesemään hiukset, hankkimaan hermot..tai jotain. 

 

PS: voiko lentokenttää ympäri kävelemistä kutsua tehokkaaksi liikunnaksi?