Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Niin se tämäkin vuosi meni ja mietin, että mitä jäi käteen.. Öh, ei mitään sen kummempaa... Muistoja ja kokemuksia.. mutta mitään kongreettisempaa ei.. Joskos ensi vuonna..? 

 

Kadotettuja kiloja on useampi tälle vuodelle, ja jokaisesta olen ylpeä, joskaan nyt joulun aikana ei ole tapahtunut muuta kun paino nousi kilon ja laski takaisin kilon.. maanantaina alkaa arki ja sen mukaiset syömiset.. proteiinivajetta pukkaa ja kaikenlaisia sokerisia ja hiilarisia juttuja liikaa, mutta juhlat juhlina, arki arkena. 

 

Joulun vietin perheeni kesken äitini luona.. käytiin haudoilla, kylässä, istuskelin takkatulen loimussa ja nautiskelin.. syötiin ja saunottiin lumiuinnin kera... oli oikein ihanaa.. Lahjojakin oli pukki tuonut.. suosikeiksi nousi Arabian Seikkailu muumi kannu, Tommyn Dreaming tuoksu ja iki-ihanat villasukat jotka mun puolmami oli itse tehnyt.. tosi lämpöiset.. Lisäksi tuli arpa, joka ei voittanut... aalto maljakon miniversio (olisko se kynttilän alunen..?), muumi sakset!! (mammat! ), suihkugeeliä ja vartalovoidetta..suklaata..leffalippu..alkoholia, kynttilöitä, Pentikin kynttilälyhty..valokuvakehys jossa tätin murujen kuvat, uuteen kotiin Tervetuloa ja WC kyltit samaa ihanaa kissa sarjaa..., oriflamen tender care vanilja rasvan, jonka olen pian jo lätrännyt menemään, koska se on taivaan lahja kuiville huulille ja rystysille.. Sainkohan muuta..? Hyvää joulua ekotiskirätin..tyynyliinan, lumenen C+ nassurasvaa... Ihania lahjoja olivat kaikki ja ei kukaan ole valittanut munkaan antamista...Hyvä joulu. 

 

Joulun jälkeen äiti tuli 3 päiväksi kylään ja vietettiin aikaa Ikeassa ja huonekalukaupoissa.. Löysin mieleisen sohvan ja pöydän ja tuolit.. hyvä käydä aleissa ostoksilla, kun ruokapöytä, 4 tuolia ja sohva irtos kaikki 1730€! Sohvapöytä on vielä auki, mä haluisin LACK sarjan neliön, joka maksaa huimat 4,90 tällä hetkellä, mut mies vielä mietiskelee, haluu eka nähdä sohvan ja sen korkeuden.. Yksinkertaisuudessaan se lack on vaan musta ihana. Lisäksi olen metsästellyt lähipäivinä verhoja ja lamppuja, mutta huonolle näyttää..kaikissa on jotain vikaa mun makuun.. Mutta joskos se siitä.. joskus...

Muuttoon on tosiaan enää 2 viikkoa, pitäisi alkaa pakata, siivota.. lajitella.. mutta puuh.. onneksi on lomaa sinne 10 päivä saakka.. kerkee paremmin..

Pitäs mennä kauppaan.. ei jaksa.. mutta pakko.. Palaillaan astialle! 

 

IHANAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE JA ONNEA TULEVAAN!! 

 

Uudenvuoden lupakset listaan myöhemmin..pakko niitä on aina tehdä, vaikka ne meniskin päin arsetta..