Huii, kun tuntuu, et on ollut kamala kiire koko päivän vaan nyt onnellisesti ja väsyneenä kotona keittelemässä jauheliha-kasvis keittoa.. RT tapaaminen oli oikein antoisa ja sain varmuutta lisää tähän hommaan ja myös synninpäästöä itsesyytöksille omista kiloistani PELKÄSTÄÄN. A.Palssa, kuten myös monet asiantuntijat, tietävät, että noin 20% kansasta kantaa ns. lihavuusgeeniä joka ei yksissään siis ketään läskiksi tee vaan altistaa lihomiselle, hankaloittaa painonpudotusta ja muokkaa metabolismia niin, että myös kilojen pitäminen poissa on vaikeaa. Jep, isän puolella ollaan isoja ja ihania  ja minä siinä mukana.. itse olen myös syömällä tätä aiheuttanut, vaan nytpä sille myös (taas) jotain teen. Olen hiton ylpeä itsestäni ja samoin on mieskin - kotona oli lahja odottamassa  Tällä hetkellä mua ei kiusaa enää mikään mulkoava katse, ei kuiskitut sanat tai päin naamaakaan sanotut vitun läski kommentit - elämä on ja meitä on moneen junaan. Kaikille ei ole suotu samoja geenejä - luojan kiitos - miettikääpä kuinka monta aivotonta tässäkin maassa sitten olisi?? 

Mielenkiintoinen seikka oli myös se, että punapäillä ja punapigmenttisillä on matalampi kipukynnys ja he tuntevat tavallista herkemmin kipua. Tämä tuli esille, kun kerroin kammoavani sitä kipua mikä siitä tulee. Jos tulee. Jokainen leikkaus on erilainen.

Sain materiaalia kotiin luettavaksi ja aion joka sanan sieltä mieleeni painaa. Ns. kotitehtäväksi sain myös pudottaa painoa. Asialla ei sinällään ole kiire, mutta mitä enemmän paino putoaa juuri ennen leikkausta, niin sitä turvallisempaa se on maksan kannalta ja muutenkin. Kiloklubi kutsuu jälleen - pussinnutrailujen sijaan normaalilla ruokavaliolla toteutettu proteiini painotteinen ruokavalio varustaa paremmin tulevaa varten kun pussien litkiminen. 

Niin ja paino oli laskenut siitä, mitä kotivaa'alla sain viimeksi.. kävin heti tultuani myös kotivaa'alla tarkistuksella ja näytti jopa  100g vähemmän kun RT vaaka. Eli 173 mennään. Ens tapaamiseen haluan saada nuo 3 kiloa pois.