Taisin saada risteilyltä tuliaiseksi plussia.. tai ainakin plussaa tuli 200g.. plus-miinus-plus-miinus... loppuviikosta paino oli parhaimmillaan 90,2.. ja nyt oli 91.8. Ja varmana en ole saanut läskiä syömällä... proteiinit jäi viikonlopulla ihan ala-arvoisiksi ja suolaa tuli yli tarpeen.. ja viinaksia... Hauskuus käy kalliiksi...

Mutta kai se tästä... 

Lääkärikin määräsi taas lisää verikokeita.. katsotaan D-vitamiinit ja kalsium tasot.. tuntuu, ettei nääkään lopu koskaan.. tutkimukset siis.

Jos jotain hyvää, niin pistoksen jälkeen tuntuu että hengenahdistus on vähentynyt ja samoin vatsakivut.. en tiedä, voiko ne näin nopeesti vaikuttaa, reilussa viikossa, mutta jokatapauksessa tuntuu astetta paremmalle noiden osalta.

Muksa yllätys oli, kun mahduin 42 koon mekkoon, jonka ostin keväällä, ja johon en silloin maaliskuussa mahtunut ollenkaan.. jäi auki tosi reilusti.. nyt meni oikein hyvin.. "Huonoa" on, että farkut on taas alkaneet olee löysiä, ja se ärsyttää... siis lähinnä siksi, kun mieluisia on hankala löytää ja toki se rahanmeno kiukuttaa..

Vaan se toinen puoli on toki se, että homma pelittää ja hyvä niinkin. 

Vaan eipä tässä muuta.. vaisu fiilis, eikä oikein mitään.. asiaa.