Ulkona on lähes kesä, etana sai siis kyytiä pihalle.. ei enää mokomaa laskuria tossa, koska A) en muista sitä täyttää B) ja vaikka muistaisinkin, en näemmä täytä. Menkööt siis.. Etanan lähtö ei silti merkitse, ettenkö liikkuisi. Erityisen ylpee olen tän viikon jo olemassa olevasta saldosta, 2x lenkki. Toinen oli 55 min ja eilen 45 min. Kun en tee mitään päätöksiä liikkua, se tulee silkasta halusta. Illat on tosi kauniita ja kuulaita ja istuttuani koko päivän sisätiloissa kroppa kaipaa raitista ilmaa ja liikettä nivelille..  

Iltalenkeistä saisi tulla hyvä tapa - ja tähän aikaan vuodesta se onkin ihan helppoa, mutta talvella?? Ugh. Ensi talveksi joutuu ostamaan kaikki uudet vermeetkin... toppikset oli jo reilut nyt joulukuussa, nyt ne jo tippuu päältä tod.näk ja toppatakkiinkin voi lie hukkua!

Vaatteista tulikin mieleen, että pitkästä aikaa tilasin ellokselta jotain.. mitä, en voi muistaa, mutta jotain ja liekkö ne ensi viikolla tulee.. jotkut housut ainakin.. ja .. kengät..? En oikeesti muista, mutta jotain tulevaa lomareissua varten.. johon on alle 3 viikkoa. Iik, joko saa alkaa pakkaamaan??? 

 

..tosin mä en liiku mihinkään, jollen saa painoa laskemaan minne suunnittelin. Piste.

..ja nythän se paino taas vaan NOUSEE kun raketti. Tarkkaile syömisiäsi ja liiku, saat lisää painoa, miellyttävää. Mutta tähän taas syitä naishormoneissa ja toki siinä liikkumisessa. Uskon, että ihan aitoa läskiä sulaa tällä viikolla sopiva määrä.

Nyt on mentävä valmisteleen naama ja muu rekvisiitta, joka lähdössä kanssani koululle...