Plaaaah.. Jotenkin on juttu vähissä ja väsyttää.. Koko viikonlopun olen parannellut alkavaa flunssaa tai jatkuvaa flunssaa, mitä sitten onkaan.. tänään meinasin salille mennä, mutten sitten jaksanutkaan ja jäin vällyjen väliin lukemaan kirjaa.. Ihan hyvä mieli siitä.. Huomenna koitan keretä tekemään jotain - lenkin ehkä, koska on piiiitkä päivä tulossa.. tiistaina olen menossa (toivottavasti) kinesis tunnille ja siitä se viikko taas urkenee..

Tulevalla viikolla on kaikenlaista sälää tiedossa.. pitää edelleen soitella lekuriin niistä tuloksista, on terapiaa, on hammaskiven poistoa, siskon luo menoa yökylään, ylimääräinen palaveri...tympii jo valmiiksi oikeastaan... en ole päässyt työhön kiinni ollenkaan kesäloman jälkeen, mikä on yleensä merkki siitä, että mitta on täysi.. aika vaihtaa uran suuntaan jonnekin...muualle..muuta tekemään...ties mitä keksin... Flamingoon hakivat aika kirjaimellisesti saippuakauppiasta - kamalan idyllinen olo tuli, harmi, etten taida olla sen alan tyyppejä.. vaan olishan se aika hauskaakin ehkä..

Mutta mene ja tiedä..jos haenkin vaikka kätilöksi lukemaan...

 

´Mitä tulee muuten tohon mun kilon pudotukseen, niin tiedän toki, ettei kroppa toimi aina kuin käsketään.. ja tiedän, että kilo on oiken mehevä pudotus normaalisti, vaan kun mulla olis aika kiire nyt saada painoa pois.. uskoisin, et ens viikolla tulis parempaa miinusta - riippuen kaikenlaisesta toki, mutta jos jos jos.. ensi viikko on muutenkin vika normi viikko sapuskojen kanssa, sitten alkaapi eneilyt - hyi ja stana, mutta lie siitä selvii kun nukkuu mahdollisimman paljon ja yrittää niellä kaiken maistamatta... puuh.

 

Jos menis saunaan....