Ja kotona taas, ollut jo jokusen päivän, mutta äiti oli meillä ja ollaan touhuttu kaikkea.. Eilen maattiin ensin Flamingossa Spassa ja sitten shoppailtiin Jumbossa.. Odottelen, että joskus alennustangoista voisi itselleenkin ostella muutakin kun Ikean ikkunaverho telttapaitoja... Niitä, mitä kukaan ei päällensä osta, ja jotka myydään paniikki femmalla.. No, on siellä joskus ihan kivojakin juttuja.. mutta ollapa kokoa 44 vaikka..

 

Kattelin tänään vanhoja valokuvia, yli 10 vuoden takaa, ja jestas, et mä olen ollut ihan erinäköinen nainen silloin. Pidin itseäni toki ihan megaläskinä, mutten tajunnut, etten ollutkaan... Luulin olevani, koska kaikki muut oli niin superhoikkia.. Tai jotain.. Isokokoinen olin joo, mutta BMI oli kuitenkin "vain" n.30-31... Ja jos nyt näen samankokoisia, niin mun silmissä ne on jo tosi hoikkia.. Onkohan mulle kehittynyt Läskinsieto silmä???  Mutta jos sitä joskus sinne samoihin lukuihin.....

Kolme  viikkois punnituksessa tulos oli, et reilu 8 kiloa on pudonnut.. saa nähä mikä on sit kuukauden saldo.. Jos menee kymppi rikki niin hyvä hyvä! 

Viimeinen saikkuviikkokin menossa.. olo on kohtuu ok. Huimailee edelleen hieman ja on aika väsynyt olo helposti ja paleleeeeeee. Viimeaikoina on myös päätä särkenyt useaan, en usko nestehukkaa ainakaan olevan, koska kuitenkin juon ainakin 1,5l vettä joka päivä muiden nesteiden ja ruoasta saadun nesteen lisäksi.. energiaakin saan nyttemmin varmaan .1000 kaloria/vrk, en ole laskeskellut nyt yhtään, enkä merkkaillut mitään minnekkään.. Mutta karkea arvio. Nälkä tuntuu jo, erilaisena kuin ennnen, mutta tunnistan sen näläksi ja täysi olo tuntuu myös. Makuasioissa en huomaa juurikaan eroja.. Kestän huonommin sellaisia juttuja joissa on sekä rasvaa että sokeria kuten eilen taas huomasin, kun söin yhden rikkaan ritarin, vaikka kahdessa osassa senkin.. Mut siitä tuli sitten myöhemmin sellainen inhottava olo.. Ja jäätelö aiheuttaa myös. Muutoin en ole kamalasti syönyt mitään sokerirasva paukkuja.. Niin ja isosiskon luona maistettu todella pieni kakkupala sai aikaan pahan olon, oli todella makeeta..en syönyt sitäkään kun 4-5 teelusikallista ja hyh.. en ole koskaan ollut kakku ihmisiä ja nyt en enää ollenkaan. Kaikenlaista suolaista tekee mieli.. fetajuustoa..suolapähkinää..kinkkua..juustoa..raffeleita..mikä on hassua, koska ennen en ollut suolan perään mutta makean.. Olen kuullut näin tapahtuneen muillekin. 

Liikuntaa en ole  vielä kävelyä kummemmaksi muuttanut. Mahassa on edelleen pari tikkiä näkyvillä ja äkkinäiset liikkeet ja minkään vähänkin painavan nostaminen/kantaminen tekee kipeää ja saa aikaan jomotuksen loppupäiväksi.. Odottelen että jälkitarkastus on ohi ja olen saanut lisäohjeita, että joko saan sitä ja tätä... Salille tekee kovasti mieli... Ulkoliikunta ei enää houkuta ilmojen puolesta... palelen ihan kamalasti nykyisin! Ja tarpeeksi kun on vaatetta, on ihan tönkköolo ja ei todellakaan tee mieli liikkua.. Aurinkoisilla keleillä oli kiva tallustella.. Vauhti kun ei ole niin kovaa edelleenkään, että siitä tarpeeksi lämmin tulisi. Hengästyminen saa tuon vasemman kyljen "muhkuran" hakkaamaan kylkiluita vasten ja tuntuu, et ne hajoo.. 

Luupiikki on ja pysyy - täytys hakee kortisoni piikki.. ei auta muut keinot.. ärsyttävää..ja viimeksi kun sen sain, niin sekin kesti aikansa parantua.. 

Enää en ole tuntenut katumusta leikkuuusta, ne tunteet meni menojaan pahimpien kipujen myötä. Ja eilen taas koin hämmennystä siitä, kuinka vähän oikeasti jaksan syödä... Käytiin äipän ja siskon kanssa Italialaisessa syömässä ja sattumoisin kaikki tilattiin pastaa.. samankokoiset annokset kaikilla..äiti ja sisko veti omansa ihan noin vaan, minä 1/5 osan... mahtoi sillä tarjoilijalla oli hauskaa, kun kehuin miten hyvää oli ja ruoka näytti koskemattomalta... Käytiin kahvillakin siitä jonkun vartin päästä ja muut otti isot muffinit ja kahvit, minä lasin vettä, jota en jaksanut juoda. Mutta mikä hämmästyttävintä oli se, ettei mun TEHNYT MIELI edes mitään.. mun äiti kysyi monta kertaa, että eikö sun tee mieli, kun muut syö.. ei tee. Se on ihan uusi tunne ja toivottavasti pysyvä  Mun uusi, ihana tunteeni!