Oi ihana perjantaiiiiii... viikonloppu on pyhitetty nukkumiselle ja mahdollisesti esseen väsäämiselle.. Ollut niin rankka viikko jotenkin, ettei mitään rajaa.. ja sen huomaa taas vaa'assa.. melkein palattu 40-luvulle.. en tiedä onko tää turvotusta huonoista unista vai hiilisturpoja..vai silkkaa läskiä - ja tänään, tässä ja nyt en jaksa edes välittää. Eilen tuhosin illan mittaan puolikkaan fasun pähkinäsuklaa levyn.. mums mums.. ja kaikenlaisia turhia hiilareita on taas kitaani uponnut ja ylipäänsä on ollut kamala naposteluvimma.. ja faktaa on, että vaikka kuinka pieniä määriä napsii, niin kokonaiskertymä on suuri ja kalorit samoin... juustoa, keksejä, poppareita..suolapähkinöitä.. jugua, rahkaa, nameja.. ihan helvettiä taas koko homma. Ja niin selkee yhteys on tähän väsymykseen ja stressiin.. 

Pitää ensi viikolle asettaa taas tavoitteita - ja viikonlopulle myös.. täytys tarkistella kiloklubin kanssa taas totuuksia, ne antaa aikalailla voimaa ja vimmaa tehdä korjausliikkeitä ne faktat siellä..

 

Liikunnatkin on ihan minimissä.. talsin rappusia miten jaksan, dösiskävelyt ja asioiden hoidot.. muutoin makaan kuin lahna.. ei innosta salikassin raahaaminen koululle, kun muutenkin aina kamalasti painavaa kamaa mukana.. ei kestä selkä, ei hartiat ei hermot... selityksiä..lisää tekosyitä...

 

nyt ei vaan mene hyvin. Perkele.