Miksi ihmisen ahterin pitää tulla fillaroinnista kipeeksi? Käytiin eilen 40 minsan ajelulla, 7,5 kilsaa, yöllä. Koska päivällä oli aivan liian kuuma. Ja vaikka pidettiinkin juomataukoja ton 40 minsan aikana olin ihan hikinen kun päästiin kotiin ja vailla juomaaa. Fillarointi on yllättävän raskasta kuntoilua: saan itseni siinä hengästymään ja hikoilemaan - kävellen se ei onnistu, jos en pingo hullun lailla, joka ei ole millään tavalla mukavaa.. ennemmin menee tossut solmuun kun alkaa hengästyä.. fillaroidessa käyttää lihaksiakin ihan eri tavalla..

Jos arse ei huuda kamalaa kipua tänään, menen uudelleen. Mieleni tekee myös hölkkäämään... Kun joskus olen paljon kevyempi kuin nyt aloitan taas juoksemisen. Nuorempana kävin 4-7 kertaa viiikossa 5 kilsan juoksulenkillä.. ennen tupakoinnin aloittamista.. ja sitten lihottuani massiiviseksi valaaksi se jäi, koska nivelet ja kunto ei enää kestäneet...

Haluan sen harrastuksen takaisin!!

Huomenna vaakapäivä - jännittää pitkästä aikaa, että paino on noussut roimana.. en tiedä miksi. On kai vaan niin turvonnut olo ja takaraivossa raksuttaa syömiset.. pitää taas alkaa kirjaamaan, että voi olla varma siitä, ettei vetele övereitä.. plaaaah. 

 

Kuuuuuuuma.