Heinäkuun loppu lähenee.. minne kummaan tääkin kesä katosi?? Onneksi voi sanoa tehneensä paljon ja pitäneensä hauskaa ihan kympillä.. Juonut olen liikaa, mutta kerrankos sitä.. 

Hirveen laiskasti jaksanut päivittää blogia.. tuntuu, ettei ole oikein mitään kummoisempaa sanottavaa.. paino ja ruoka-asiat ei ole olleet todellakaan ekana mielessä ja sen kenties vaa'alla käydessä saakin tuta.. Ainakin luulen syöneeni kamalasti ja koko ajan.. kotonakin ollaan sähkögrillissä grillattu.. ihan reilusti makkaraa, vaikka se ei olekaan mun suosikki juttuja, mutta näillä huikeilla helteillä on mieli ollut suolan ja ulkoruokinnan perään.. Hyvä, että voi kahvia keittää, kun on niin kuuma sisällä.. Jouduin antamaan periksi tuulettimen hakemiselle ullakolta.. 

Kahden viikon päästä alkas työt.. koulut saa jäädä nyt toistaseen - välivuosi tai jotain - ja palaan lasten kanssa puuhastelemaan.. niiden kanssa vaan tunnen olevani kotonani ja nautin elostani. 

Tulevalla viikolla valmistelen syndejäni, 3 viikkoa ja sit oltas 30.. ahdistaaaaa. Mutta kai se menee, kun on hyvää seuraa ja paljon juomaa... Menen tapaamaan kummilastani, joka on varmasti jo iso tyttö sitten viimenäkemän ja ystäviäni.. siskolle yökylään ja viikonloppuna suunnataan toisen siskon kanssa baanalle.. 

Jos kerkeis vielä käydä ostoksillakin ennen 13.8, niin olis jotain päälle pantavaa.. jotenkin kummasti mun "bile"vaattet on huonosti istuvia nykyään ja näyttävät säkeille.. 

Vaatekaapin siivous on edelleen edessä myös: koko kesän olen siihen suuntaan koittanut itseäni potkia, mutta nyt on pakko, koska vanhat vie liikaa tilaa ja uusia tarttee tuon tuosta... Just tein Elloksen tilauksen, hiukka pakkopullana sieltä, kun murulle piti tilata samalla pari juttua - ikuinen Levis 501 fani....- ja jotain löysinkin.. Shopninkalla (www.shopninka.fi) näytti olevan myös muutama vaate, jota tahdon tulevalla viikolla sovittaa.. Onneksi ei tarvitse tilata kotiin, vaan voi marssia paikan päälle.. onhan Shopninkan omistaja kummivauvani äiti. 

 

Vielä loppuun kesäkuva...

Eräänä iltana Prahassa... 

Nyt jos lähtis katteleen, onko kaupat auki...

 

 

 

Mietinnässä on vielä, menenkö illalla Norjan suurlähetystölle kynttilämielenosoitukseen.. Aivan uskomattoman surullinen ja järkyttävä koko juttu.. en tiedä, mistä noita saatanoita sikiää tai mikä niiden päässä on mennyt pieleen.. mutta.. niin monta turhaa kuolemaa... Niin helvetin monta..  Otan osaa jokaisen perheen menetykseen..