Ihan vain kuulumisia tässä aloin lauantain koti-illan kunniaksi raapusteleen.. ei sillä, että mulle mitään kurjuutta kummepaa kuuluisi :D Flunssa alkaa olla selätetty ihan kokonaan, yskä vielä vaivaa, mutta sehän voi kestää noin sata vuotta... Toivon silti, että viikolla tääkin röhinä loppuu, koska ens viikonloppuna on meidän pitkään odotettu Stokiksen reissu :)) Lähden siskon ja parin muun hyypän kanssa risteilylle ihan vain.. luvassa varmasti hauskanpitoa 110% ja hyvää ruokaa.. ja jos ihan silleen hillitysti shoppailis, jos tulee vastaan mitään Must Have juttuja. :)

 

Tein tässä viikolla jokusen ostoksen ellokselta pitkästä (???) aikaa.. täytyypä linkittää, mitä hamuilin.. sopiiko ne, jää arvoitukseksi, kunnes ne saapuu joskus.. tulevalla viikolla olis kiva, koska tilasin pari uikkaria kokeiluun vanhan ollessa niin iso, et hukun siihen... ja tarttisin laivalle mukaan simmarin, et voin mennä parantamaan krapulaani porealtaan syvyyksiin... mmmm... Mutta tämmöisiä tilailin..

 

 

Kokoa 44. Saada nähdä mahtuuko, mutta joskus ehkä vielä..... mut oli pakko, kun oli vaan 12 euroo :P

Musta perus huppari.. 48 tilasin. Huppari saa olla reilu. (Tiedä sitten onko se....)

Espritin edc-mekko, XL kokoisena. Taitaa olla tuhoontuomittu tämä, en usko, et mahtuu mitenkään päin, mutta kokeileminen ei maksa mitään.. Kun palautuksen vaivan :D Olen ihastellut noita edc-mekkoja jo pitkään.. 

Perus paitaa, kesäistä.. 48 tilasin.

Neuletakkii, lyhyempää mallia.. perussettii, kokoa 48.

Uikkari, koko 46. Toivon, että mahtuu. On mun mieleen kaikinpuolin :)

 

Ja nyt sit huomasin, et jätinkin sen toisen uikkarin tilaamatta sovitukseen... hohhhhoho... No, toivos on elettävä, et toi sopii.. jos ei niin eikun metsästämään jostain sopivampaa.. argh!

Noiden lisäksi tilasin joitakin alusvaatteita, alaosia, kun oli kivan mallisia.. mutta niitä kukaan halua katsella :D

Olin myös saanut Kivipolulta tunnustuksen, KIITOS SIITÄ, mä duunailen sen parissa, kunhan keksin ne viisi blogia... Mä en ihan hirveen montaa lue, mutta ainakin pari osuu ja uppoo joka kerta. :)

Nyt jos naamailisi hetken ja miettisi sitten, olisiko se saunan paikka vai mitä...

Ensi viikolle sain vihdoin varattua taas naamakarvojen värjäyksen.. ja muotoilun.. ne onkin alkaneet elää taas omaa, hurjaa elämäänsä!