Elokuuuuuuuu. Mun lemppari kuukausia syyskuun, lokakuun ja toukokuun kanssa. Varsinkin loppu elokuu on ihanaa... Intiaanikesäähän ne tähän kuuhun veikkais.. mutta jospas ei ihan kamalat ilmat tulis ts. helteet.

Mutta sitten asiaan.. oltiin eilen ystiksen kanssa ilta ulkona, mutta oltiin yllättäen aikaseen kotona..jo puoli 2. Nukuin siis semikivat yöunet ja päätin kuitenkin vaakailla.. yöllä käytiin syömässä pitsaa ja join varmaan litran vettä yönaikana ja ajattelin, että turpeessahan olen, mutta yllättävää kyllä pääsin 600g miinusmerkin puolelle. 0,4 painoindeksistä pois ja juhlat!

Silti en eilisiä valituksiani kadu senttiäkään: laihtumisessa on nurjakin puolensa. Kauheesti hehkutetaan aina hyviä asioita, mutten usko olevani ainoa, joka harmittelee näitä vaate asioita ja oman kropan ikäviä muutoksia ja nahkahommeleita.. Vaikka nahka on toisaalta pysynyt suht kurissa, liekkö ikä vielä hieman puolella..? En tiedä.

Mutta nyt ystiksen kanssa kaffen juontiiin ja parannellaan hetken vielä maailmaa lievän krapulan puitteissa.. ja huomenna lähden hotlalomalle Tallinnaan.. vaikka ollaankin vaan yksi yö, kun mamin aikataulut ei anna pidemmälle periksi.. :( Höh. Sen verran on kuitenkin aikaa, että varattiin shoppailujen, syömisen ja juomisen lomaan spa pedikyyrit ja hierontaa.. naamalle tekisi mieli tehdä jotain, mutta mulle tuli viimeksi niin huono olo kasvohoidosta, etten ehkä halua sitä niin pitkän kaavan mukaan enää.. 

Palaillaan loppuviikosta kuvien kera