Pääsiäinen siis. Saldona puolikas sukupupu ja pari palaa jaetusta munasta. Muutenkin pääsiäinen oli..kuin normi viikonloppu.. Perjantaina leffailua sohvalla.. lauantaina baarikierros siskon ja veljen kanssa, voi sitä riemua! Ihan mielettömän ihanaa viettää aikaa sisarusten parissa.. Yksi meistä oli joukosta poissa, makaa sairaalassa raskaushepatoosissa ja odottaa, että bebe tulisi ulos.. ja musta tulee siten seitsemättä kertaa täti :O Ihan huimaa.. ja 3 sisaruksista ei ole edes tehnyt lapsia vielä.... Montako tädin murua mahtuukaan maailmaan? :) 

 

Sunnuntain vietin äipän ja siskon kanssa.. katsottiin siskon kanssa aina yhtä ihana Ice age 1. Ja marmaduke. Muhhaha. Illalla saunaa ja leffaa.. maanantaina paluu kotikoloille.. sohvalla wienerleikettä ja valkkaripottuja.. ja Nälkäpeli leffakin tuli katsottua.. itketti lopussa, muuten ihan semi jees :) 

Eilen käytiin kaverin ja siskon kanssa kattoo se 3D Titanic.. ja voi vollotus.... On se vaan niin ihana!

Tänään erehdyin vaa'alle.. KILO PLUSSAA. VOi hyväjumalasentään. LAIHTUA piti, ei lihoa. Mur mur mur. Nyt loppuu nää saamarin laiskottelut ja ihmeelliset syömiset.. Toukokuun loppuun on oltava alle sata. PISTE. Ei pitäisi olla mahdottomuus... 

Eilen oli myös lääkäri.. Meinasin saada slaagin, kun lääkäri sanoi, ette edellinen lekuri oli laittanut kysymysmerkillä epävakaan persoonallisuushäiriön diagnoosin.. Juteltiin yli tunti ja lääkäri sanoi, etten hänen mielestään sovi siihen kastiin.. Mutta pibolaarihäiriön kakkostyypin sekajakso on menossa.. Niinkö? No olipas uutta tietoa.. NOT. Mutta kaikinpuolin lääkäri oli hyvä ja pätevän oloinen ja lääkitystä fiilattiin taas.. Saan nyt Lamotriginiä, jonka annostusta nostetaan hitaasti, vaan varmasti.. Toinen mitä söin, oli Ketipinor vaan sen aiheuttamat sivuoireet, pahoinvointi ja tokkuraisuus ja kaikki muukin, sai lääkärin ymmärtämään, ettei se sovi mulle.. Ja se jätettiin pois.. Kuukauden päästä katsotaan, mihin tää alkaa menee ilman sitä. Neurot ei ole koskaan olleet mulle hyvä vaihtoehto, mutta onneksi vaihtoehtoja on muitakin... Saikulla olen nyt 7.5 saakka.. hieman risoo, mutta samalla tiedän, että kaipa tää on ihan perusteltua.. Lääkäri ilmoitti asian näin: Epävakaa mieli ja käyttäytyminen ei sovi yhteen lasten kanssa. NO ei.. Ja kun lisäksi olen lääkehuonovointinen ja väsynyt, niin.. saan levätä ja hieroa päätäni seinään... Kyllä kai tästä hyvä tulee? Pikkuhiljaa huono-omatuntokin lakkaa töiden puolesta.. vaikka en tiedä onko se tervettä?

NO mutta.. nää tästä.. lisäilen edelleen niitä laivakuvia jossain kohtaa... Nyt on huono aika lisätä mitään, kun tuntuu niin ylilihavalle.. Inhoan näitä tunteita, mutten mitään mahdakaan...