Tänään on sitten palautettu lappunen siitä, että otan opiskelupaikan vastaan tammikuussa. Hassua..vaikka eilen vielä mietinkin, että ei stana tästä tule mitään. Puhelu Kelaan auttoi kummasti asiaan ja sain varmuuden siitä, että pärjäämme taloudellisesti, tuli mitä tuli... Siksikin tämä on ollut niin stressaavaa, koska meille tehtiin tarjous meidän unelma kämpästä.. tai no ainakin mun. Kesäkuussa valmistunut, saunallinen kaksio.. 51,5 neliöö ja lasitettu parveke, parketti lattiat.. Ollaan menossa sunnuntaina katsomaan ja maanantaina selvinnee saammeko alkaa miettimään pakkaamista ja sisutamista.. Toivottavasti! Kaipaan niin lisää tilaa tavaroille, itse en niinkään itselleni.. mutta kuitenkin.. ja uusissa asunnoissa on oma hohtonsa.. Entinen asukas on muuttanut sisään elokuussa vasta, ja mm. sauna on ihan käyttämätön vielä.. ja sen asunnon pohjaratkaisu on ainakin paperilla ihan mielettömän ihana.. Toivottavasti ei todellisuus iske kovaa näköä vasten..hmm..

 

Proteiinien laskenta on..ihan jees.. en kamalasti ole jaksanut tällä viikolla vouhottaa, kun olen kärsinyt ihan megalomaanisesta hedarista.. kaikki illat mennyt lääketokkurassa sohvalla, keskiviikkona olin töistäkin poissa.. Kävin lekurissa ja poskareissa tulehdus taas ja lisänä niskat menneet jumiin oikein kunnolla.. vaakaan en ole uskaltanut edes vilkaista, olen varmaan taas ihan nolla, jos en plussa pallo, sen verran on tätä lääkettä kitaan uponnut.. 

 

Mutta sen näkee sitten sunnuntaina tai maanantaina, missä mennään...

 

Tälle viikonlopulle on luvassa joulupuuhia ja menoja.. joulukortit pitäs jossain vaiheessa tehdä valmiiksi ja lähettää..lahjat pakata ja miettiä, kenet näkee ja missä, jotta saa ne annettua.. ja valitetavasti muutama lahjus on vielä hankkimattakin.. huh huh.. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa.. vaikka tänä vuonna tää tuntuukin ihan ihanalle!!

 

Mietinnässä on vielä, että lähdemmekö tammikuun alussa Hollantiin käymään.. lentolakko esti lippujen ostot, kun ei koskaan tiedä mitä tuleman pitää, nyt tilanne jo hiukka toinen.. mutta saattaa olla ruuhkanpurkua tiedossa pitkälle vielä.. Kova ikävä on kyllä sinnepäin... Ihana, ihana maa....