Kävin vaa'assa ja arvashan sen, ettei se todellakaan ole hyvä idea. En aio lukujani mihinkään merkitä.. en koskaan käy vaa'assa vasta herättyäni.. en varsinkaan huonosti nukutun yön jälkeen.. 400g plussaa näytti viime maanataille, otan ikivanhan tapani punnita itseni la aamuisin. Hyvin nukuttu yö ja viikon stressi poistettu harteilta.. eli lauantai aamuna tulee  viikon virallinen tulos ja siitä sitten eteenpäin aina myös..

Hikoilen täällä kun pieni sika.. mä inhoon itsessäni tätä ominaisuutta, että kun jännitän alan hikoilemaan.. naamasta! En ees kainaloista tai selästä tai mistään muusta vähemmän näkyvästä paikasta... ällöä. 

Taidan yrittää pitää tällä viikolla jonkinlaista ruokapäikkyä tukeakseni omaa arkeen paluutani..en jaksa kiloklubiin syötellä, mutta ihan kirjallista tänne vain..

Edit. Ma sapuskat: 

AP: 2 kuppia kahvia kevytmaidolla ja makeutuksella, 1 reissumies siivu becelillä, 3 siivulla juustoa ja 2 kevyt metukalla

LO: Lidl'n kalkkuna valmissafkaa, chop suey.. 3/4 osaa rasiaa (riisiä, kalkkuna-kasvis soossi..) (100g=101kcal, 5,5g prot., 2g rasvaa)

VP: kuppi kaffea rasvattomaan maitoon

VP2: näksy keijulla, vajaa dl omena mehua

PÄ: 2 kpl tortilloja kanalla, salsalla, tomaatilla, paprikalla, sipulilla, salaatilla ja ranskankermalla, 1dl appelsiinimehua (paljon safkaa, syömisiin meni aikalailla aikaa, melkein 1,5h)

JR: 21,5g MIlky way patukka  

IP: n.30g lays'in juustonmakuisia sipsejä, 1 persikkarahka

Kummallisia valintoja taas.. mutta mutta..huomenna paremmin.