Ihanaa, uusi lukija! Tervestuloa! 

Täällä on ollut aika vähän luettavaa lähiaikoina ja taas on viikko mennyt ilman, että olen tänne juurikaan edes kurkannut..huh. Nyt lojun kotona risteilyn jälkimainingeissa - kivaa oli, vaan nyt väsyttää. Paljon! 

Käytiin maissa kävelemässä ja syömässä, tsekkasin monen kaupan vaatevalikoiman, ja pettyneenä totesin, että vihaan tän vuoden kevät- ja kesävaatteiden kuoseja ja värejä viime vuottakin enemmän... voi huoh.. saako kulkea alasti?

Vaakaan en ole päässyt vielä, ja en myöskään mene tänään.. lauantai aamuna kävin ja kivalle miinukselle näytti - nyt on valvonta, suola ja alkoholiturvot päällä, että katsellaan huomenna..

Huoh huoh... 

Tänään oltaisiin äipän kanssa menossa vielä shoppailemaan ja huomenna onkin vapaa koulusta ja mennään hemmottelukierrolle..jalat onkin ihan tuskissaan ja niskahartiaan koskee kaikesta kamojen raahamisesta.. Selkä on onneksi jo paljon parempi! Ei enää tarvitse ihan kipulääkkeillä kulkea ja muutenkin olo parempaa.. Jaanalle vaan kiitos kysymästä :)

Painoasiaa hieman enemmän sitten huomenna - laskee se ja terveellä tahdilla, mutta kun kiire olis... uuden kympin tienoilla muutun aina niin malttamattomaksi..