Autssss.. Mun koko kroppaa koskee joka soluun ja geeniinkin, mikäli niihin vois koskea.. Toissapäiväinen salitreeni muistuttaa tulleensa tehdyksi ja eilen kolusin Jumboa 7 tuntia.. Raahaten ale ostoksia..

Sain hankittua kisuilleni raapimapuun, vihdoinkin uuden.. ja mukaan tarttui myös laseja ja  kaikenlaista kosmetiikkaa...Niin ja ostin tulevalle kummitytölleni pari ihanaa ja hauskaa vaatetta.. Ja tietysti ruokakaupassa piti käydä ja nekin raahata kotiin..

Eilen tuli myös syötyä ulkona koko päivä.. Aamulla join kahvin kotona ja sitten jo mentiin liikkeelle.. Coffee shopissa join kaffin ja söin kokojyvä sämplän kahdella eri kanatäytteellä ja vihanneksilla.. Illalla sitten käytiin chicosissa, joka oli taas ihan hukkareissu.. tilasin BBQ hampsun.. ekanakin kun se tuli, niin se burgeri ui kastikkeessa ja mä lähetin sen takasin..mikään muu ei siin maistunut kun se kastike..Ällöä.. Sit sain uuden, jossa kastike oli erillisesti kulhossa. Söin 5 ranskalaista ja pihvin hampparista..ja 1/4osan sämpylää..ja viipaleen tomaattia.. Haha.. Oli niil ilmeis taas pitelemistä, kun ne haki sen mun todella koskemattoman näköisen annoksen pois.. kysyivät taas, että oliko joku vika..huoh.. muu seurue söi alkupalan, ruoan ja jälkkäritkin.. Mutta pääasia oli hyvä seura!

Huomenna menen ihanien ystävieni kanssa Stadiin ja kahvittelemaan..ja juoruamaan.. Perjantaina onkin luvassa hautajaisreissu kotikaupunkiini ja sitten alkaakin armoton pakkaaminen.. Mä en ehkä kestä.. Pitää lajitella tavarat sen mukaan, mikä menee minnekin.. uuteen kotiin, kierrätykseen, kavereille ja roskiin.. Plaaah.. 

Ja maanantaina astun opiskelija elämään.. 

Nyt ylös, ulos ja asioita hoitamaan ja illalla salille. 

 

PS: liikunta lihottaa.. paino noussut 500g.. ruokailuissa ei ole vikaa, vaan nesteiden kertymisessä liha..läskiin..