ELOKUU!  Ihana elokuu. Mikään ei ole niin ihanaa, kun elokuu. Ja siitä alkavat 2-3 kuukautta. Mahtavaa!

Kiitos kaikille onnittelijoille - uskon taas, että paino valuu alaspäin hitaan varmasti.. En tiedä synttäreiksi kerkeänkö 60-luvulle, ihanat hormonihelvetit osuvat samoille päiville nääs ja niiden mukanaan tulevat turvot.. mutta sinne päin. Pääasia on, että lokakuussa ollaan kuuskymppisiä 

 

Ruoka ja juomapuheita tiedossa seuraavaksi..

Juomaa menee oikein mallikkaasti. Niin vettä kuin vissyä sekä vissy-funlight "limua". Oikeat limut olen jättänyt hetkeksi rauhaan, olen kuullut ettei ne leikkauksen jälkeen edes sovi kamalan hyvin.. tosin se ei ole se syy vaan se, ettei niillä mene jano ja hammaskiille on saanut tarpeeksi happoja kesän mittaan.. Vissy menee paremmin ja vesi vetenä nam! Ruokapuolesta taas.. mm.. laatu ei ole kohdillaan joka päivä.. eilen oli esimerkiksi täysin punainen päivä.. siitä vielä lisää avautumista hetken päästä.. pääasiassa menee ihan jees.. heviä on riittämiin ja kuitujakin ihan jees.. parantamisen varaa olisi, vaan nyt keskityn kaloreiden pitämisen kurissa ja perus ruokaan. Ennen kun palasin raiteilleni klubiin oli ruoka mun normaalista poikkeavaa.. suht paljon grilliruokaa, mitä en siis normaalisti kannata, varsinkaan sitä makkarapolitiikkaa.. koko kesänä tuhosin valehtelematta ainakin 13 makkaraa.. hyh. Varmasti lähemmäs 20 on koko totuus, eli ällöttävä määrä. Osa kevyttä, osa kunnon juustokabanossia.. jauhomakkaroita en ole syönyt. Salaatteja on kulunut koko kesä, hedelmät sen sijaan verigreippiä lukuunottamnatta eivät ole maistuneet.. nyt on iskenyt mustikkavimma. Pakkasessa on viime vuoden mustikat vielä pääosin, eli en kärsi kuivuuden tuhoamasta sadosta. Jee. 

Ja sitten eilisestä ja punaisista palleroista.. Koko homma on näet niin, että eilen oli MAAILMAN TYLSIN PÄIVÄ. Heräsin jo aamulla sellaiseen mullontylsääjakaikkiontylsääjavituttaa oloon. Ja se jatkui, ja jatkui.. Vaikka kuinka yritin keksiä tekemistä, en päässyt puusta pitkälle ja se aiheutti lisää turhautumista. Onni onnettomuudessa oli, että olin aamulla syönyt vain pari siivua ruikkaria terveellisillä päällisillä, koska muhun iski syömisvimma tylsyyden takia.. Ensin istuin cracotte paketin kanssa pöytään ja söin putkeen 6 cracottea. Siitä parin tunnin päästä sain päähäni kaivella kaapeista mitä on ja löysinkin pannukakku jauheen, jotka paistoin.. yhteen laitoin kinkkua ja juustoa väliin (toimittajan huomautus: pannukakut paistoin pannulla, jonka halkaisija on n.15cm - Ikean pieni pannu) ja sitten kolme söin siirapilla ja vaniljajädellä.. Meni siinä kalori poikineen. No siitä sitten jokunen tunti eteenpäin ja mussutin 120g sukulakuja jotka on matkanneet laukun pohjalla ties kuinka kauan (jokaisen läskin hätävara -haha) ja yöllä vielä piti saada ruisleipää juustolla ja suolakurkulla.. eli epäterveellisiä, hiilari eväitä.. ugh. Olo on TÄNÄÄN sen mukainen.. maha kipeä ja olo uupunut. No jokatapauksessa, jos ei jotain pahaa niin hyvääkin.. Mun teki mieli suklaata, sipsiä, pitsaa..kaikkea roskaa millä lohduttaa itseään.. joiden parissa tappaa aikaa kirja kainalossa.. uhosin koko päivän, että nyt mä meen ja ostan kaiken mutten silti mennyt. Olisin voinut..kauppaan on 5 minuutin matka.. mutten mennyt. Koska päässä soi hälytyskellot siitä, kuinka typerää moinen käytös olisi ja kuinka paljon sitä katuisin myöhemmin ja kuinka tollaisesta kertakaikkiaan on paras oppia pois - ei leikkauksen jälkeen ole mitään lohtusyömis mahiksia ilman ikäviä jälkiseuraamuksia, enkä halua sitä tapahtuvan enivei. Laskin kaloreita ja ihme ja kumma ne ei ton isompiin possulukemiin menneet.. tarkalleen en nyt tietenkään muista, mutta tuollahan se taulukossa lukis.. 2500 around. 

Eli siis Hyvä Minä. Vanha minä OLISI mennyt kauppaan ja vanha minä OLISI ostanut kaikenlaista ja saanut aikaseen ähkyn ja masennuskohtauksen.. Puoli valmis minä opettelee ja oppii.. Valmis minä menisi varmaan lenkille tai hankkisi elämän..  Sen näkee sitten.

 

Onneksi illalla/yöllä oli mesessä aivan vallan hyvää seuraa usean tunnin ajan - kiitos vain seuralaiselleni seurasta ja kunnon keskustelusta. 

 

Nyt voisi miettiä mitäs sit tekis... vai tekiskö mitään.. Hmm..

 

PS: se intialainen oli kaverilta varastettu idea santa marian valmis mausteseoksesta, kerala currry, jonka kanssa tein riisin ja sillain.. hieman oman pääni mukaan tein, ja hyvää tuli! Naan leipä olisi kruunannut, mutta välttelin hiilareita.